"Ey eli kanlı ABD! Korkmuyoruz, lanetliyoruz! Sonun Hitler gibi olacak"

Denizli İl Başkanlığımız, Suriye'ye emperyalist saldırıya karşı protesto açıklaması yaptı

Tarih:

Değerli Basın, Değerli Yurttaşlar;


Bu sabah ABD ve müttefikleri komşumuz Suriye’yi bombaladı. Bu saldırı aynı zamanda Türkiye’yi ve bölge ülkelerini korkutmaya yöneliktir. Son yıllarda oluşan bölge ülkelerinin ittifakını bozmaya yöneliktir. Bu saldırı Türkiye’nin , Irak’ın ,İran’ın , Rusya’nın bölgemizden terörü temizleme mücadelesini zaafa uğratmak için yapılmaktadır. Bu saldırıyı yanlış değerlendirerek tarafsız kalmak ,sessiz kalmak gaflettir , dalalettir. Bu saldırının amacı Türk Ordusunun “Kürt Koridoru’nu dağıtması , PKK/PYD teröristlerini temizlemesi karşısında yenilen, çaresizliğe düşen ABD’nin çılgınlığı , intiharıdır. Dünyada kimyasal silah yalanına inanan kaç budala kaldı ki?

 

Ey ABD aklına şunu koy ! Türkiye’yi , Suriye’yi , Irak’ı , İran’ı bölemeyeceksin. Bu ülkeler birleşerek senin beslediğin ne kadar teröristin varsa hepsini temizleyecek. Bağımsızlıklarını , vatanlarını koruyacak.


Değerli Yurttaşlar;


Bölgemizde ABD saltanatın sonuna geldil. Artık yeni bir dünya kuruluyor. ABD zulmünün ipliği iyice pazara çıktı. Amerikan planları bir bir bozguna uğruyor. Yıllardır İran’ı hedef gösteriyorlardı. Diş geçiremediler. Irak’ı Barzani ile böleceklerdi. Peşmergeleri Irak ordusu karşısında tek kurşun atmadan teslim bayrağını çekti. 7 yıldır Suriye’yi parçalayacaklardı. Esad ve ordusu kahramanca direniyor. Türkiye’yi böleceklerdi. Sözde Kürt koridoru kuracaklardı. PKK/PYD teröristlerine 5 bin TIR verdiler. Türk Ordusu koridorlarını yardı geçti. Piyonları çil yavrusu gibi kaçıştılar. Artık ABD Ortadoğu’da yenildi. Hiçbir yalan, hiçbir tuzak, hiçbir hain saldırı onların çöküşünü önleyemeyecektir. Aklı varsa bu gerçeği görür pılını pırtısını toplayıp bölgemizden defolup gider.


Bu emperyalist saldırı karşısında bütün halkımızı birlik olmaya, Türk ulusuna yakışan milli tavrı almaya çağırıyoruz.

1/3
2/3
3/3