Doğu Perinçek'ten Şemdinli açıklaması

Genel Başkanımız Doğu Perinçek Şemdinli’de askerlerimizi şehit eden Amerikan silahlarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Tarih:

Genel Başkanımız Doğu Perinçek Şemdinli’de şehit edilen askerlerimiz ve onları şehit eden Amerikan silahlarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapmıştır:

 

Hakkari Şemdinli'deki terör saldırısında altısı asker, ikisi güvenlik korucusu olmak üzere 8 şehit verdik. Milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı diliyoruz.

 

Mehmetçiğimize sıkılan kurşunlar Amerikan silahlarından çıkmaktadır. ABD'nin bölücü terör örgütüne verdiği 3 bin 500 TIR silah Türkiye'ye karşı kullanılmaktadır.

 

Hiçbir alçak saldırı ABD'nin "kara gücüm" dediği PKK'nın yenilgisini gizleyemez. PKK yenilmiştir ve yakında beyaz bayrak çekecektir. Mehmetçiğimiz, polisimiz ve güvenlik korucularımız PKK'yı yurt içinde hendeklere gömmüştür, Fırat Kalkanı ve İdlib Harekâtlarıyla da ABD'nin sözde Kürt koridorunu delik deşik etmiştir. 

 

Türkiye, Irak, İran ve Suriye'nin teröre karşı işbirliği, dünyanın kaderini değiştirmektedir. ABD bölgede kaybetmiştir. Bölgemizdeki bütün bölücü unsurlar da ABD'nin bozgununu paylaşacaktır.

 


Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı