Denizli'den 'Kürdistan' Bayrağına tepki

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, Barzani'nin ziyaretiyle ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu yaptığı basın açıklamasıyla Barzani'nin Türkiye ziyareti sırasında Atatük Havalimanına asılan Kürdistan bayrağına tepki gösterdi.

 

Denizli il binasında partililerimizin katılımıyla düzenlenen açıklamada Kasapoğlu, AKP yönetimi Kürdistan bayrağı çekerek, PKK bayrağına evet demiştir dedi.

 

Kasapoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

 

“Kürdistan Bayrağına hayır diyoruz Türkiye'nin devlet olarak tanıdığı devletlerin arasında Kürdistan diye bir devlet bulunmuyor. Anca Amerikan silahıyla hazırlanan bir Kürdistan planı var. İkinci İsrail planına hayır diyoruz!

 

AKP yönetimi Kürdistan bayrağı çekerek Müslüman kanı dökülmesine evet demiştir.

 

ABD'nin Kürdistan planındaki baş piyonu PKK/PYD' dir. AKP yönetimi, ''Kürdistan''bayrağı çekerek aynı zamanda PKK bayrağına evet demiştir.

 

Türk Ordusu ve Türk Polisi ABD'nin planını bozmak için savaşıyor. AKP yönetimi, Ankara'da ve İstanbul'da ''Kürdistan'' bayrağı açarak, Mehmetçiği ve Polisimizi arkadan hançerlemektedir.

 

AKP yönetiminin ''Kürdistan'' bayrağı açması, başkanlık sisteminin Türkiye'ye ne getireceğini apaçık sergilemiştir. Başkanlık sistemine Evet ''Kürdistan'' a evet olur

 

Önceki gün Irak Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin Türkiye'ye yaptığı ziyaret nedeniyle İstanbul Atatürk Hava Alanı'na ve Esenboğa Hava Alanı'na sözde ''Kürdistan'' bayrağı çekildi.

 

Kürdistan planı, artık bir hayaldir. Ancak bölgeyi bir kez daha karıştırmak için gündeme getirilebilir. AKP yönetimi Kürdistan bayrağıyla ABD'nin ikinci İsrail planına evet demiştir. Biz Vatan Partisi ve Türk Milleti olarak, ikinci İsrail planına hayır diyoruz

 

ABD tarafından bu nedenle silahlandırılmakta ve desteklenmektedir. Bu nedenlerle Kürdistan Bayrağı, Müslüman kanı dökülmesine evet bayrağıdır

 

Biz Vatan Partisi ve Türk Milleti olarak, Müslüman kanı dökülmesine hayır diyoruz.

 

 

PKK/PYD BAYRAĞINA HAYIR!

 

ABD Suriye'de yenilmiştir. ABD'nin ''kürdistan'' planı bozguna uğramıştır. Ancak hala bu yönde bir inat görülüyor. PKK/PYD, ABD tarafından ''Kürdistan'' palanı için Türk Ordusuna karşı silahlandırılıyor ve destekleniyor.''Kürdistan'ın'' daha doğrusu İkinci İsrail 'in merkezinin Diyarbakır olduğu haritalarda gösterilmiştir. ABD'nin ''Kürdistan''planındaki baş piyonu PKK/PYD dir. O nedenle ''Kürdistan''bayrağı aslında PKK bayrağıdır .''