"Bu Başarıyı Mehmetçiğe Armağan Ediyoruz"

Genel Başkanımız Doğu Perinçek yurda döndü.

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Türk milletine yönelik "soykırım" dayatmalarını bertaraf ederek, 100 yıllık emperyalist yalanı bitirdi. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Büyük Daire, Perinçek-İsviçre davasında nihai kararı verdi. Strazburg'da Perinçek kazandı, Türkiye kazandı.

AİHM'deki zafer sonrası yurda dönen Genel Başkanımız Doğu Perinçek ve beraberindeki  heyeti, Atatürk Havalimanı VIP Salonu çıkışında  yurttaşlar karşıladı.  “Türkiye Kahramanını Karşılıyor” sloganı altında havaalanında bir araya gelen coşkulu kalabalığa seslenen Doğu Perinçek, “Bu başarımızı şu anda karakollarda, sınır boylarında mücadele eden Mehmetçiğimize armağan ediyoruz!” dedi.

Doğu Perinçekin yaptığı açıklama şu şekilde:

“Lozan’da başladığımız,10 yıldır milletçe verdiğimiz büyük bir mücadelenin dün hasadını kaldırdık.  Başta Talat Paşa Komitesi Başkanı, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanımız sayın Rauf Denktaş’ı ve rahmetli olan Mehmet Gülü saygıyla anıyor, büyük emekleri olan Yaşar Okuyan, rektörlerimiz Kemar Alemdaroğlu, Kadri Yamaç, Yaşar Akbıyık ve adını burda sayamayacağımız sendikacılarımıza, aydınlarımıza saygılarımızı sunuyoruz.

“ERMENİ SOYKIRIMI ULUSLARARASI, TARİHSEL, EMPERYALİST BİR YALANDIR!”

Yalanları çiğnemeye Lozan’da başladık. Lozan’da İsmet Paşa’nın antlaşmayı imzaladığı salonda bin kişi içeride on bin kişi meydanda, bütün dünyaya seslendik: ‘Ermeni Soykırımı tarihsel, uluslararası, emperyalist bir yalandır! Biz vatanımızı savunduk’dedik. Devamında Berlin’deki yürüyüşlerimiz. Alman polisi yasaklıyor, biz yasağı kaldırtıyoruz, bir daha yasaklıyor, bir daha kaldırtyoruz. Talat Paşa’nın vurulduğu yerdeki saygı duruşunıu içimiz titreyerek, büyük duygularla, derin duygularla hatırlıyoruz hep.

ATATÜRK ROTASINDA BİRLEŞİRSEK KAZANAMAYACAĞIMIZ BAŞARI YOKTUR

Eksi 15 derecede, Ernst-Reuter Meydanı’nda dünyanın döndüğünü söyledik, ‘Ermeni Soykırımı’nın yalan olduğunu açıkladık. Avrupa başkentlerinde ve ABD’de gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetlerin sonunda, bu hukuk zaferi kazanılmıştır. Orada katkısı olan herkese, başta Rauf Denktaş’a,bütün milletimize, yürekten teşekkür ediyoruz. Buradan milletimize sesleniyoruz: Eğer biz Türk Milleti olarak sım sıkı birleşirsek, Türkiye’nin bütün imkan, olanak ve yeteneklerini doğru bir önderlik altında, Atatürk rotasında birleştirirsek bizim kazanamayacağımız başarı yoktur.

ABD’NİN DAYATMASINI YERLE BİR ETTİK

Avrupa Birliği’nin, ABD’nin ‘Güneydoğu’da özerklik yapacaksın, Ermeni Soykırımı’ yalanını tanıyacaksın, Kıbrıstan Türk ordusu geri çekilecek, bizim dayattığımız Kemal Derviş ekonomisi ile borca batacaksın’ maddelerinden oluşan bu dört dayatmadan birini milletimizin gücü ile yerle bir ettik . Ve bir model kurduk. O model şudur: ‘Türkiye’nin güçlerini birleştirmek’. Bu model önümüzdeki sorunları çözmede de bize anahtardır.

ATIN O AMERİKAN SİLAHLARINI!

Amerika  PKK / PYD adıyla üzerimize piyonlarını sürüyor. Eline Amerikan silahlarını veriyor. Buradan onlara sesleniyoruz: ‘Atın elinizdeki o Amerikan silahlarını! O Amerikan silahlarıyla kardeşinizi mi, komşunuzu mu , arkadaşınızı mı vuracaksınız, amcanızın dükkanını mı yakacaksınız? Ne yapacaksınız o Amerikan mayınlarıyla? Atın o Amerikan silahlarını, onurunuzu kazanın.’ Hiçbir Türkümüze, Kürdümüze, bu topraklarda doğan, bu topraklarda anasının sütünü emen hiçbir insanımıza bunu yakıştırmıyoruz.

VATAN SAVUNMASINDAYIZ

100 yıl önceki gibi bir vatan savunmasındayız. Bu ‘Ermeni Soykırımı’ nereden çıktı? 1915 tarihinde verdiğimiz vatan savunması, İngiltere’ye, Fransa’ya, Çarlık Rusyası’na karşıydı. Orada bizi dize getirmek için, bizim topraklarımızı paylaşmak için, bizi esir etmek için bu “Ermeni soykırımı” yalanlarını uydurdular ve Türkiye’ye dayattılar. 100 yıl sonra da bu yeniden piyasaya sürüldü. Hangi koşullarda? Türkiye, İran, Irak, Suriye topraklarında ABD ve İsrail sözüm ona Kürdistan adı altında, Kürdistan’la hiçbir ilgisi olmayan bir Kosova kuracak. Kosova’yı görüyorusnuz. Amerikan bayraklı bir Kosova kurdular. Kurmak istedikleri bu işte, ikinci bir Kosova, kukla devlet,  sözüm ona ikinci bir İsrail. Şimdi yine bir vatan savunmasındayız.

TÜRK MİLLETİ AVRUPA’YA ÖZGÜRLÜK GÖTÜRMÜŞTÜR

Bu ‘Ermeni Soykırımı’ dayatmaları da vatan savunması ile ilgilidir. Yani ‘siz vatanınızı savunamazsınız, siz devletin yaptırım gücünü kullanarak, silahını kullanarak vatanınızı savunamazsınız. Türkler vatanını savunduğu zaman işte soykırımı yapıyorlar deriz’ diyorlar. Şimdi bu dayatma yerle bir olmuştur. Türk Milleti Avrupa’ya özgürlük götürmüştür. Büyük millet olarak hürriyet geleneklerimizle, istiklal geleneklerimizle, köhneyen, çatırdamakta olan Avrupaya’da kendi devrimci geleneklerimizi  hatırlattık. Bu da çok büyük bir başarıdır.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Önümüzdeki sorunları, yani vatan bütünlüğünü,  üretim ekonomisi kurmayı yine milletçe el ele vererek, omuz omuza vererek, Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle Sünnisiyle, Türk’te biziz Kürt’te biziz hepimiz Türk Milletiyiz diyerek, sımsıkı birleşerek çözeceğiz. Birleştiğimiz zaman neleri yapabileceğimizi burada bir örnekle gösteriyoruz. Bu daha başlangıçtır. Önümüzde yapacağımız büyük işler vardır.

VATAN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN TÜRKİYE CEPHESİ

Buradan Türkiyemizin bütün siyasal partilerine, sendikalarımıza , derneklerimize, kitle örgütlerimize, meslek odalarımıza; hepsine,  vatan bütünlüğü için Türkiye cephesinde birleşme çağrısı yağıyoruz. Vatan bütünlüğü için ABD’nin üzerimize sürdüğü, silahlandırdığı, Ortadoğu’yu kana bulayan o örgütlere karşı, ABD’nin dize getirmek istediği Türk Milleti olarak bütün milletimizi ayağa kalkmaya davet ediyoruz.

BAŞARIMIZI MEHMETÇİĞİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ!

Bu başarımızı şu anda karakollarda, sınır boylarında, teröristlerin peşinde dağlarda, sınır ötelerinde mücadele eden Mehmetçiğimize armağan ediyoruz! Mehmetçiğimizle birlikte kahramanca teröre karşı vatan savunması yapan emniyet güçlerimize, polisimize, Güneydoğu’daki korucularımıza armağan ediyoruz. Yolumuz açıktır, Türk Milletinin yolu açıktır.Bu karanlıkları dağıtacağız!

Atatürk Havalimanı Basın Açıklaması (16 Ekim 2015)