Amerika! Türkiye'yi Bölemezsin!

Genel Başkanımız Doğu Perinçek'ten, Atatürk Havalimanındaki patlamayla ilgili açıklama.

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Atatürk Havalimanında gerçekleşen terör saldırısının ardından açıklamalarda bulundu:

 

Vatan Savaşı'ndayız! Amerika yeniliyor! Nesnel durum, Türkiye'nin Rusya ile teröre karşı işbirliği atağına Amerika, Dış Hatlar'da bomba patlatarak cevap verdi. Türkiye, iç cephede PKK'yı hendeğe gömdü, dış cephede Rusya ve bölge ülkeleriyle atağa geçti. İhanete geçit yok! HDP derhal, hemen kapatılsın! Sonuç, millet birleşecek, milli cephe kazanacak. Türk milleti kazanacak, içerde ve dışarda Türkiye cephesi kazanacak. Korkmuyoruz! Tepelerine bineceğiz! Amerikan aletlerini, kan dökücülerini bitireceğiz. Söz veriyoruz!

 

Türkiye'nin gururu bombaya boyun eğmek mi? Türkiye'nin gururu Rusya ile hızla işbirliği yapmaktır. Amerikancılar, bir anda gurur timsali oldular. Türkiye'nin kararlılığını böyle kıramazlar! Buradan ilan ediyorum, düşman korksun! Amerika korksun! Dakikaların, saniyelerin önemi var. Tayyip Erdoğan, hızla, derhal bölge ülkeleriyle teröre karşı işbirliğini hayata geçirmelidir.

 

Amerika! Türkiye'yi bölemezsin, Cumhuriyet'i yıkamazsın! Öğreneceksin bunu! Türkiye, hızla bölge ülkeleriyle teröre karşı işbirliğini hayata geçirmeli. Kandil beyaz bayrağı asıl o zaman çekecek! Terörü bitireceğiz, bizi korkutamazlar! Türkiye cephesi, Irak, İran, Suriye ve Rusya ile anlaşma yaptığında, sınırlarını ve vatandaşlarını korumaya aldığında terörün kökü kazınmış olacak. Oraya gidiyoruz. Korkmuyoruz! Rusya, Suriye, Irak ve İran insanlık tarafında, Türkiye de son hamlesiyle İnsanlık tarafına geçmiştir. Kısa vadede canımız yansa da orta vadede ABD kaybetmiştir. Saniyeler önemli. Hayati menfaatlerimiz söz konusu. Kararlılık, kararlıyız!