"ABD bize yardım gemisi değil, savaş gemisi yolluyor. Gemileriniz batsın!"

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı, ABD’ye ait George Bush Savaş Gemisi’nin yardım adı altında Türkiye’ye gelecek olmasına ilişkin açıklamada bulundu

Tarih:

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, ABD’ye ait George Bush Savaş Gemisi’nin yardım adı altında Türkiye’ye gelecek olmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bursalı’nın açıklaması şu şekilde:


“ABD Pentagon Sözcüsü, Akdeniz’deki George Bush Savaş Gemisi deprem yardımı adı altında Türkiye’ye gönderdiklerini açıkladı.

 

ABD, deprem yardımına gelmiyor, Türkiye’yi esir almaya geliyor.

 

Bu gemi, bir yardım gemisi değil, psikolojik savaş unsurudur. ABD bu gemiyle yalnız üstümüze bir savaş makinası yollamıyor, Türkiye’nin özgüvenini hedef alıyor ve Türkiye’yi esir almaya geliyor.

 

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ABD’ye, “ülkemizin üzerinden kirli ellerinizi çekin” diye seslenmişti. Şimdi ABD, kirli elleriyle, kirli çizmeleriyle, savaş gemileriyle ülkemize girmeye çalışıyor.

 

Zaten onlarca üsle namlularını Türkiye’ye yöneltmişlerdi, şimdi kolay yoldan Türkiye’yi teslim almaya çalışıyorlar. Bu gemide deprem yardımı yok.

 

Onlarca savaş jeti, denizaltılar, savaş uçakları, gelişmiş füzeler var. Bu gemi daha birkaç ay önce Türkiye’yi işgal tatbikatlarına katılıyordu.

 

ABD’ye muhtaç değiliz. Türkiye devletiyle, ordusuyla, milletiyle görevinin başındadır ve zorlukların üstesinden gelecektir.

 

ABD’den Türkiye’ye yardım değil, ancak felaket gelir.

 

Tekrar sesleniyoruz: Kanlı çizmelerinizle Anadolu’ya çıkamazsınız!

 

Türkiye’yi esir alamazsınız.

 

Gemileriniz batsın!

 

Derhal bu gemi geri çevrilmelidir ve asla İskenderun Limanı’na sokulmamalıdır.”