İzmir İl Başkanı H. Tugay Şen:

“Bölücü Teröre Karşı Birlik İçin 29 Ekim’de Gündoğdu’da Buluşalım”

Tarih:

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Hüseyin Tugay Şen, partisinin il merkezinde bir basın toplantısı yaparak, tüm İzmirlileri 29 Ekim’de Gündoğdu Meydanında yapılacak “Birlik ve Bütünlük” mitingine davet etti. Şen açıklamasında şunları söyledi:

Yüksekova'da bölücü terör örgütü PKK tarafından kalleşçe katledilen şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Türk milletinin başı sağolsun.

 
PKK KAYBEDECEK

Suriye’nin Ayn el Arap bölgesindeki Türkiye-ABD savaşı artık Güneydoğumuz’dadır. ABD piyonu PKK, bugüne kadar yürütülen “açılım” politikalarından da aldığı cesaretle pusular kurmaktadır. Ancak Aynel Arap’da PKK’yı kurtaramayan ABD, Türkiye’de hiç kurtaramayacaktır.

 TSK'NIN ÖNÜ AÇILSIN

Yaşananlar Türkiye ile İran-Irak ve Suriye'nin teröre işbirliğini zorlamaktadır. Türkiye-Suriye-Irak-İran’ın birlikte hareket etmesi, başta PKK olmak üzere, bütün terör örgütlerini kısa sürede etkisiz hale getirir. AKP hükümeti “Güvenlik Yasası” çıkardığını öne sürüyor. Oysa ilk alınacak önlem Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyon yetkisini geri vermek ve onun önünü açmaktır.


 29 EKİM'DE BÖLÜCÜLÜĞE KARŞI GÜÇ GÖSTERELİM

29 Ekim'de Gündoğdu Meydanı’nda bölücülüğe karşı gücümüzü gösterelim. 
Cumhuriyet Bayramı'nda bölücülüğe karşı Türk milletinin gücünü gösterelim.

İşçi Partisi, 29 Ekim’de tüm gücüyle İzmir Cumhuriyet için Güçbirliği tarafından Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek “Birlikve Bütünlük mitinginde olacak.

Bütün İzmirlileri 29 Ekim Çarşamba günü Türk bayraklarıyla saat 16.00’da İzmir Gündoğdu’ya çağırıyoruz!