İşçi Partisi Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz:

29 Ekim'de Türk Bayraklarımızla Tandoğan'dayız

Tarih:

Cumhuriyetimizin 91. yılına büyük çözümün sancıları içinde giriyoruz. Bölgemiz ve Türkiye’miz ateşler içinde, ABD emperyalizmi ve taşeronları çırpınıyor. Türkiye acil olarak açılım süreci diyerek PKK'yı yasallaştırma girişimlerine karşı toprak bütünlüğümüzü, Türküyle Kürdüyle milletimizin birliğini sağlayacak bir iktidara ihtiyaç duymaktadır. Batı Asya’da barış, huzur ve istikrar için  ABD emperyalizmine karşı bölge ülkeleri ile işbirliği Türkiye için yaşamsal öneme sahiptir.
Bu 29 Ekim’de Türkiye'nin yakıcı sorunlarına karşı milletin ağırlığını koyacağı Tandoğan Buluşması'na tüm gücümüzle katılıyoruz. 
Tüm Ankara halkını, Şehitlerimizin acısını güce ve kararlılığa dönüştürmek için, Türk bayraklarının ve Atatürk heykellerinin yakılmasına karşı Türk  bayraklarımızla Tandoğan Meydanı'nı gelincik tarlasına çevirmeye çağırıyoruz. 
Saat 11.00'de Gazilerimizle, Şehit yakınlarımızla, genci yaşlısı, kadını erkeği Mustafa Kemalin askerleri Kızılay YKM önünde buluşup sloganlarımızla, marşlarımızla Tandoğan'a yürüyoruz.