Olağanüstü Kurultayla Cumhurbaşkanı Adayımızı Açıklıyoruz

Merkez Karar Kurulumuz, 27 Ocak 2018 günü Ankara’da Olağanüstü Genel Kurultay toplama kararı almıştır

Tarih:

Bugün toplanan Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu, 27 Ocak 2018 günü Ankara’da Olağanüstü Genel Kurultay toplama kararı almıştır.

 

Türkiye vatan savaşı koşullarında ve üretim ekonomisinin kapıya dayandığı bir süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimine gitmektedir. Seçeceğimiz Cumhurbaşkanı, bu süreci yönetecek birikim ve yetenekte olmalıdır.

 

Türkiye köklü değişiklikler ve büyük kararlar dönemine girmiştir. Vatan Partisi’nin programı bir bir gündeme gelmektedir. Türkiye’nin mecburiyetlerini içeren bu programı kararlı ve tutarlı olarak hayata geçirebilecek olan ancak Vatan Partisi’dir.

 

Sistem, iktidar ve muhalefetiyle çözümsüzlük içindedir. Türkiye, Tayyip Erdoğan ile Atlantik sisteminin adayları arasında bir seçime mahkûm edilemez.

 

Vatan Partisi vatan bütünlüğü ve huzuru sağlayacak, üretim ekonomisini, komşularımızla işbirliğini ve Avrasya birliğini gerçekleştirecek, çağdaş ve aydınlanmış toplumu kuracak tek partidir.

 

Vatan Partisi programıyla, tecrübeli, genç ve dinamik kadrolarıyla Milli Hükümet görevine hazırdır. 

 

Vatan Partisi Türkiye’yi yönetmek amacıyla kurulmuştur. Cumhurbaşkanı seçimine hükümeti kurmak için, milletimizden yetki almak için katılacaktır.

 

Türkiye’nin bir karar sürecine girdiği koşullarda, Vatan Partisi’nin iktidar mücadelesinde başarı kazanmasının zamanı gelmiştir.

 

Bu durumda Ocak ayında yapacağımız Olağanüstü Kurultay’la Cumhurbaşkanı seçimindeki strateji ve siyasetlerimizi belirleyecek, Türkiye’yi yönetecek Cumhurbaşkanı adayımızı kamuoyuna açıklayacağız.

 

Milletimizden yetki istiyoruz.

1/2
2/2