"Yükselen Vatan Partisi, alçalan Atlantik cephesi"

"Vatan Partisi'ne yönelik yürütülen psikolojik harekata katkı sağlamanın Türkiye Gemisine zarar verecektir"

Tarih:

Merkez Yürütme Kurulu Üyemiz ve Basın Bürosu Başkanımız Osman Erbil yazılı bir açıklama yaparak, Vatan Partisi'ne yönelik yürütülen psikolojik harekata katkı sağlamanın Türkiye Gemisine zarar vereceğini vurguladı.

 

Vatan Partisi Basın Bürosu Başkanı Osman Erbil’in açıklaması şöyle:

 

 

YÜKSELEN VATAN PARTİSİ ALÇALAN ATLANTİK CEPHESİ


Türkiye devlet ve millet olarak bölücü teröre karşı çok kararlı adımlar atıyor.

 

Son olarak Eski TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan’ın çağrısı, Bakanlık yapmış siyasetçilerin ve emekli generallerin ortak imzasıyla “HDP Kapatılsın” kampanyası başlatıldı. Bu derece üst düzey isimlerin ve onlarca toplum önderinin PKK’nın partisinin kapatılması için yürüttüğü mücadele tarihi önemde ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip. Bunun hemen ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak’ın kuzeyindeki PKK kamplarına yönelik ölümcül darbeler indirdiği peş peşe iki harekât geldi. Pençe – Kartal ve Pençe Kaplan Operasyonu. Mehmetçiğimiz PKK’lı teröristlere en ağır darbelerden birini indirmeye başladı. İlk harekâtta 81 hedef vuruldu, ikinci harekâtta komandolarımız büyük bir temizlik yapıyor.

 

 

HDP-PKK’NİN HAMİSİ PARTİLER


Tam bu süreçte, birileri yine HDP’nin koruyuculuğunu yapmaya soyundu. Kimler yapıyor, sırayla sayalım.

 

Birinci sırada “HDP’yi Meclis’e sokan CHP yönetimi var. Kılıçdaroğlu en son PKK üyesi oldukları Yargıtay kararıyla kesinleşen ve vekillikleri düşen iki HDP’liye arka çıktı.

 

Kılıçdaroğlu’nun karşısına Genel Başkan Adayı olarak çıkanlar farklı mı? Onlar da Kılıçdaroğlu ile “HDP’yi ben daha iyi kollarım” yarışı içinde. Aytuğ Atıcı, HDP’liler için “Başımın üstünde yeri var” diyor. Anlıyoruz ki CHP Kurultayında Genel Başkan olmak için ölçüt çoktan belirlenmiş. PKK-HDP himayeciliği!

 

Peki ekranlarda CHP adına konuşan gazeteci veya hukukçularda farklı bir tavır var mı? Hak getire! Geçen gün izledik, Salim Şen adında bir hukukçu PKK’nın siyasi kolu HDP için “kapatılamaz” diye kendisini paralıyor. Bu kişi aynı zamanda emekli bir asker! Bir emekli askerin HDP’nin askerine dönüşmesi…

 

 

AMERİKANCILARIN HDP KARDEŞLİĞİ


CHP’den sonra Kılıçdaroğlu’nun yüzde 99 aynıyız dediği Davutoğlu ve Babacan geliyor. Davutoğlu, “HDP’nin kapatılması” talebinden sorumlu tuttuğu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e çok kızgın. AK Parti tabana nifak sokma misyonunun gereği olarak, muhafazakârlara “Perinçek, HDP kapattırmak istiyorsa, siz PKK’nın partisini yaşatmalısınız” fetvasını veriyor. Ali Babacan’ın DEVA Partisi de HDP’nin PKK’lı vekilleri için başlattığı kışkırtma yürüyüşüne özgürlük istedi. Saadet Partisi’nin de HDP için her vesileyle duacı olduğunu biliyoruz.


 
BÖLÜCÜLER SERT HAMLELERE YANIT ARIYOR


Türkiye’nin bölücü teröre karşı silahlı mücadelesinin yanında PKK’nın aygıtlarını Meclis’ten ve Belediyelerden temizleme aşamasına geçmesi Amerikancı kuvvetlere karşı son derece sert bir hamledir. Kandil’de şu an PKK’nın başına yağan bombalara benzer bir sertlik! Atlantik’ten icazet alanlar, bu sertliğin farkında olarak ciddi bir endişeye kapıldı. HDP-PKK’nın Adalet Yürüyüşünün yeni bir versiyonuna cüret etmesinin nedeni de bu!

 

 

HDP-PKK DAHA FAZLA İŞBİRLİĞİ İSTİYOR


Ancak HDP’nin ne kadar da yardımına koşsalar, HDP-PKK söz konusu partilerden daha fazlasını istiyor: “Açık ittifak yapalım. Adına demokrasi cephesi diyelim, Davutoğlu ve Babacan ile de kucaklaşamaya hazırız”

 

Aslında roller tam da ABD’nin yazdığı senaryoya uygun oynanıyor. Gölge CIA RAND’ın Ocak tarihli Türkiye raporuna bakınca neredeyse bir adım sonrasını görebiliyorsun. Erdoğan iktidarını yıkmak ve Amerikancı bir hükümet kurmak için, RAND raporundaki adıyla “Yeniden Dirilen Demokrasi” senaryosunu hayata geçirmek için HDP çok önemli. HDP’ye dokunurlarsa proje çöp olur. Buna göre sosyal demokratların muhafazakarla (Gül-Babacan-Davutoğlu) ittifakı HDP’yi kanatları altına alıp korumalı.

 

 

HDP-PKK’YI KORUMAK İÇİN VATAN PARTİSİ’NE VUR!


O zaman şöyle söyleyebiliriz. “HDP’nin kapatılmasında” harekete geçirici olan Vatan Partisi, Amerikan planları açısından en sakıncalı işi yapıyor. Bu nedenle ABD, nasıl ki Mehmetçik karşısında PKK’yı en yeni silahlarla donatıyorsa, “HDP Kapatılmasın” diye de siyaset ve medyadaki enstrümanlarını 12’deki hedefe odaklıyor! Nasıl mı?

 

  • Doğu Perinçek ekrana mı çıktı? “İlk söz geldiğinde 30 yıl önceki Apo’yla görüşmeden bahset, varsa fotoğrafları göster.”

 

  • Doğu Perinçek “HDP Kapatılsın” mı dedi. Önce AK Parti içindeki parti kapatmaya karşı olanları kışkırt. Sonra Davutoğlu’ndan gelen paslarla şut çek.

 

  • Doğu Perinçek “HDP PKK’dır” mı dedi. “HDP’nin 6 milyon oy aldığını sürekli tekrarla, ‘millet iradesine karşıtlık’ propagandası yap.”

 

  • Doğu Perinçek milli kuvvetlerden mi bahsetti? “’Devleti Doğu Perinçek’in yönettiğini’ yaz. MHP ile eski hesaplaşmalarını gündeme getir.”

 

  • Doğu Perinçek gündem mi yarattı? “’Neden sürekli ekranda’ vb. başlıklar at.”

 


ABD’NİN TEK SEÇENEĞİ FİTNECİLİK


Evet 12’ye yani Doğu Perinçek’e vurmadan, “HDP kapatılmasın” propagandası yapılamaz. Peki bu şekilde bir şansları var mı? Türkiye’de yeniden Amerikancı bir rüzgar estirmeleri kesinlikle imkansız. Çünkü oyun kurucuları ABD dünyada büyük bir güç kaybı yaşıyor, geriye çekiliyor. Hele hele 15 Temmuz sonrasında egemenliğini ve gladyosu çöken ABD için bu olasılık çok daha zayıf. Çünkü Türkiye’de artık çok güçlü bir antiemperyalist cephe var. Ancak dikkat etmek gerekir ki ABD’nin hala yapabileceği hamleler var. Bunların başında, Türkiye Cephesi’nin içine fitne sokmak ve ayrışma yaratmak geliyor. Ahmet Davutoğlu'nun ve Ali Babacan'ın bu dönemde parti kurarak sahneye çıkması da fitneciliğin en bariz örneği değil mi? Amerika’nın sesi Davutoğlu’nun sabah akşam Doğu Perinçek'e saldırması başka nasıl açıklanabilir?

 

 

VATAN PARTİSİ’NİN ÖNCÜLÜĞÜ


Aklımızdan çıkmaması gereken gerçek şu. Türkiye Gemisinin öncüsü Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi mızrağın ucudur. Avrasya’da ayağa kalkacak olan Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu kadro ve program Vatan Partisi’ndedir. Üretim Devrimi programını oluşturan ve buna kilitlenen parti Vatan Partisidir. Komşularımızla dostluğu sağlayacak olan tecrübe ve güven birikimi Vatan Partisi’ndedir. Milletimizin yarı yarıya ayrışmasına son verecek ve bütün vatanseverleri birleştirecek olan irade Vatan Partisi’ndedir. ABD’nin Vatan Partisi’ne karşı yürüttüğü psikolojik savaşa herhangi bir şekilde katkı sunmak ise Türkiye Gemisine zarar verir.