Öncüler Vatan Partisi’nde birleşiyor

Şırnak’ta Belediye Meclis Üyesi, Serik’te Saadet Partisi önceki İlçe Başkanı partiye katıldı

Tarih:

Vatan Partisi’ne öncü isimlerden katılımlar sürüyor. Şırnak Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olan İsmail Kabul, Vatan Partisi'ne katıldı ve Kurucu İl Başkanı oldu. Antalya Serik’te de önceki dönem Saadet Partisi İlçe Başkanı Necmettin Durmaz, Vatan Partisi üyesi oldu.

 

 

“DOĞU PERİNÇEK’İN ÖNDERLİĞİNDE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

 

Vatan Partisi Türkiye genelindeki örgütlenme atılımlarına devam ediyor. Son dönemde Güneydoğu’da bölgenin kanaat önderlerini de kazanan, toplu üye katılımları yapan Vatan Partisi, Şırnak’ta önemli bir ismi daha kazandı. Şırnak Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olarak görev yapan İsmail Kabul, Vatan Partisi’ne katıldı. Kabul ayrıca partinin Şırnak Kurucu İl Başkanlığı görevini üstlendi. Bölgede HDP ve FETÖ’ye karşı sağlam duruşuyla tanınan Kabul, şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in önderliğinde güzel günler göreceğiz. Sayın Perinçek, bu bölgeyi iyi bilen, buranın sorunlarına hâkim bir liderdir. İnsanlarımızın en çok sıkıntı çektiği ekonomiyle ilgili çözümleri var. Sayın Perinçek, bize umut ve güven veriyor. Gençlerimizi terörden, işsizlikten ve uyuşturucudan kurtaracağız. PKK artık çocuklarımızı kandıramayacak, onları dağa götüremeyecek. Vatan Partisi, bölgeye huzur getirecek.”

SAADET’TEN AYRILARAK VATAN PARTİSİ’NE KATILDI

 

Vatan Partisi’ne öncü katılımların diğer adresi Antalya’nın Serik İlçesi oldu. Önceki dönem Saadet Partisi İlçe Başkanlığını yapan Necmettin Durmaz, Vatan Partili oldu. Saadet Partisi’nin HDP-PKK ile birlikte hareket etmesine tepki göstererek istifa eden Durmaz, Vatan Partisi’ni tercih etmesi hakkında şunları söyledi: “Vatan Partisi Türkiye’de vatanseverliğin merkezi. Bu konuda en küçük bir çelişkisi olmayan bir parti. Genel Başkanımız Doğu Perinçek sözünün eri, açık sözlü ve mert bir siyasi lider. Böyle bir partide görev almak benim için şereftir.”