İki ayda bin üye

Kasım ayı içerisinde başlattığımız “Üye ve Örgütlenme Atılımı” hız kesmeden devam ediyor

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi’nin kasım ayı içerisinde başlattığı “Üye ve Örgütlenme Atılımı” hız kesmeden devam ediyor. Vatan Partisi, Üye ve Örgütlenme Atılımı’nda Aralık ayında 500’ü aşkın yeni üye yaptı. Ayrıca Aralık ayı içerisinde 2 yeni il ve 2 yeni ilçe teşkilatını kurdu. Vatan Partisi Üye ve Örgütlenme Atılımını başlattığı 2 aylık sürede 1000 yeni üye, 2 il teşkilatı ve 12 ilçe teşkilatı kurdu.

 

 

GÜNEYDOĞU’DA VATAN PARTİSİ RÜZGARI

 

Güneydoğu illerinde büyük atılım içerisinde olan Vatan Partisi’nin bölgede yıldız illeri Mardin, Diyarbakır ve Şırnak oldu. Mardin’de il başkanlığı, Artuklu ilçe başkanlığı kuruldu. Diyarbakır’da 120 yeni üye oldu. Şırnak’ta daha önce Silopi ilçe başkanlığı kuran Vatan Partisi, il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı kurdu. Üye ve Örgütlenme Atılımı’nda Vatan Partisi’ne toplumun çeşitli kesimlerinden üyeler geldi. Başta HDP olmak üzere Ak Parti ve diğer parti yöneticileri Vatan Partisi’ne katıldı.

 

 

GENÇLER ÇÖZÜMÜ VATAN PARTİSİ’NDE BULDU

 

Üye ve Örgütlenme Atılımı kapsamında Öncü Gençlik üyeleri çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 412 genç Vatan Partisi’ne üye oldu. Öncü Gençlik Genel Sekreteri Sezer Özseven:  “Vatan Partisi Öncü Gençlik olarak 2021 yılını Aralık ayı içerisinde yaptığımız 412 yeni üyeyle karşıladık. Bu üyeler arasında Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Mardin, Sakarya, Zonguldak gibi illerimizden de üye gelmesi önemlidir. Partimize Türkiye'nin dört bir yanından büyük bir akın var. Öncü Gençlik'e de Türkiye'nin tüm üniversitelerinden ve liselerinden akın var. Özellikle liselerin bu süreçte yoğun bir biçimde Vatan Partisi'ne koştuğunu görüyoruz. Bu da Türk gençliğinin vatansever karakterinin hangi partide somutlandığını, gençliğin sorunlarının hangi partinin programıyla çözüme ulaşacağını en net biçimiyle gösteriyor.”

 

 

ÜYE VE ÖRGÜTLENME ATILIMI HIZLANACAK

 

Üye ve Örgütlenme Atılımı kapsamında Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Sekreteri Furkan Yüce: “2021 yılı Vatan Partisi yılı olacak. İki ay içerisinde 1000 üye, 2 il teşkilatı ve 12 ilçe teşkilatı kurduk. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinden yoğun bir talep var. Toplumun geniş kesimlerinden partimize yöneliş başladı. Sanayici, çiftçi, gençlik ve diğer partilerden partimize önemli katılımlar var.  Türkiye’nin dört yanında arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. 2020 yılında her yerde Vatan Partisi konuşuldu. 2021 yılında her yerde Vatan Partisi olacak.” dedi.