Her şart altında mücadeleye devam

İstanbul İl Başkanımız Cem Dikmen'in başkanlığında İstanbul yöneticilerimiz internet üzerinden görüntülü toplantı gerçekleştirdi

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen başkanlığında ve İl yöneticileri ile ilçe başkanlarının katılımıyla süreci ve görevleri konuştukları toplantıda bir araya geldi. Vatan Partisi, siyasi çalışmalarına ve toplantılarına evlerden görüntülü konuşma yöntemiyle devam ediyor.

 

İlçe başkanlarının ve il yöneticilerinin sırayla söz aldığı toplantıda, dünyanın ve Türkiye’nin Korona virüs ile mücadelesinin devam ettiği bu zor dönemde; devletin ilgili kademeleri, parti üyeleri ve halk ile dayanışma halinde olunması gerektiği vurgulandı.

 

Emperyalist kuvvetlerin ulus devletleri ortadan kaldırmayı amaçlayan girişimlerinin çıkmaza girdiğini ve liberal politikaların ciddi tartışmalar gündeme getirdiğini ifade eden Dikmen, Vatan Partisi’nin bu gerçeklerin bilincinde olduğunu ve her şartta mücadeleye hazır olduklarını dile getirdi. Dikmen konuşmasına ise şöyle devam etti:

 

“Milli seferberlik ruhuyla ve disiplinle görevimizin başındayız. Asla karamsar değiliz. Yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle devletimizin başlatmış olduğu gönüllü seferberlikle evlerimizde kalıyoruz fakat hiçbir koşulda mücadeleden vazgeçmiyoruz. Hepimiz bu zor günlerdeki kritik görevimiz için kollarımızı sıvadık. Bilim kuruluna güveniyoruz. Sağlık çalışanlarımıza güveniyoruz. Ülkemize güveniyoruz. Milletimize güveniyoruz. Bu belayı da atlatacağımıza inanıyoruz. Şimdi üzerimize düşen görev şudur: örgütümüzü büyütmek. Evde kaldığımız bu günlerde sosyal medya kullanımı arttı. Bizler de evlerimizde propaganda çalışmalarına yoğunlaşacağız. Salgın ve ekonomik kriz karşısında bozgunculara izin vermeyeceğiz. Tüm imkanlarımızı kullanacağız. Parti üyelerimizle birlikte Vefa gruplarında yer alarak halkımıza el uzatacağız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu süreci göğüsleyeceğiz” dedi.

 

Kriz dönemlerinin aynı zamanda fırsat dönemi olduğunu söyleyen partililer; Vatan Partisi programının her koşulda uygulanmaya başladığını, bozguncu propagandaya karşı vatansever siyasetleri yükselteceklerini ve bu savaştan başarı ile çıkmakta kararlı olduklarını vurguladı.

 

Toplantıda, kamucu politikaların gündemde tutulması, yerel medya ile iletişim geliştirme, yazılan yazılarla ve çalışmalarla besleme, dayanışma duygularının yükseltilmesi ve krize çözüm önerilerinin sosyal medyada gösterilebilecek görseller hazırlanması gibi öneriler ön plana çıktı.