Güneydoğu’da iki teşkilat daha kuruldu

Örgütlenme kampanyamız kapsamında Mardin İl Başkanlığı ve Şırnak Merkez İlçe Başkanlığı kuruldu

Tarih:

Vatan Partisi, örgütlenme kampanyası kapmasında, Kasım ayında Silopi (Şırnak), Bingöl Merkez, Korkut (Muş), Hanak (Ardahan),  Kahta (Adıyaman)’ın aralarında olduğu 10 yeni teşkilat kurduğunu duyurmuştu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kurulan bu teşkilatlara Mardin İl Başkanlığı ve Şırnak İlçe Başkanlığı da dahil oldu.

 

 

MARDİN’DE 4 İLÇE BAŞKANLIĞI DAHA KURULACAK


Mardin İl Başkanlığı görevine işinsanı Halis Çur atandı. Halis Çur, “artık gençlerimizin akıllarıyla oynanmasına izin vermeyeceğini, çok kıza zamanda Vatan Partisi Mardin’in dört bir yanında teşkilatlanacağını ve 4 ilçenin kurulma aşamasına geldiğini” belirtti. Mardin’de HDP eski yöneticisi İbrahim Ölker de Vatan Partisi’ne katıldı.

‘ŞIRNAK’IN BÜTÜN İLÇELERİNDE ÖRGÜTLENECEĞİZ’


Şırnak İl Başkanlığı ve Silopi İlçe Başkanlığı kurulduktan sonra Vatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı da kuruldu. Geçtiğimiz günlerde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in ataması ile Şırnak İl Başkanlığı görevine Şırnak Belediye Meclis Üyesi İsmail Kabul getirildi. İl Başkanı İsmail Kabul göreve geldikten kısa süre sonra Merkez İlçe Başkanlığı’nın atamasını yaptı. İlçe Başkanlığına Selman Cavlak atandı. İl Başkanı İsmail Kabul, kısa zaman içerisinde Vatan Partisi’ni Şırnak’ın bütün ilçelerinde kuracaklarını belirtti.