Gerçek Hayat Dergisi ve Yeni Şafak grubuna yanıt

FETÖ Gladyosu’nun Madımak kırımını aklama girişiminde son çaresizlik: FETÖ’nün aletleri efendilerinin akıbetini paylaşacak

Tarih:

Yeni Şafak Grubuna bağlı Gerçek Hayat dergisinin 13 Temmuz 2020 tarihli, Sivas Madımak kırımıyla ilgili Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i hedef alan, kırımın arkasındaki ABD’nin FETÖ Gladyosu’nu aklayan, baştan sona yalan ve iftiralarla dolu, “Ahmet Nesin: Perinçek mutlaka hesap verecek” başlıklı söyleşiyle ve sunuşla ilgili saptamalarımızı bilgilerinize sunuyoruz. 

 

 

ABD’NİN FETÖ GLADYOSU’NUN KIRIMLARI

 

Madımak’ta 35 aydınımızın yakılması ve Kemaliye Başbağlar’da 33 köylümüzün kurşuna dizilmesi, ABD’nin FETÖ Gladyosu’nun eylemleridir. 

 

Sivas Madımak Oteli’ni yakan Gladyo güdümlü yobaz örgütleridir. Başbağlar Köyü’ndeki kırımı yapan da PKK Terör Örgütüdür. 

 

Her ikisinin de arkasında ABD’nin Gladyosu bulunmaktadır.  

 

 

FETÖ’NÜN BİR NUMARALI HEDEFİ: DOĞU PERİNÇEK

 

Aynı FETÖ Gladyosu, 2007 sonrasında tezgâhladığı Ergenekon-Balyoz tertibiyle Doğu Perinçek’i birinci hedef olarak saptadı, hapse attı ve üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkûm etti. 

 

Perinçek, Türkiye’de FETÖ Gladyosu’nun 40 yıldan beri bir numaralı hedefi olmuştur ve hâlâ bir numaralı hedefidir.

 

Türkiye’de FETÖ Gladyosu’yla savaşmış ve hayatının 14 yılını Gladyo’nun hapishanelerinde geçirmiş olan Doğu Perinçek’e karşı, şimdi aynı FETÖ Gladyosu’nun yeni bir tertibini ve kışkırtmasını görüyoruz. 

 

 

FETÖ’NÜN SON UYGULAMASININ ALETLERİ

 

Ahmet Nesin, 33 aydınımızın yakılmasıyla sonuçlanan FETÖ tertipçilerini kurtarmak için piyasaya sürülmektedir. Aziz Nesin’in yazılı ve görsel basındaki açıklamaları, Ahmet Nesin’in yalan söylediğini kanıtlamaktadır. Ahmet Nesin’in ispatladığı tek şey Gladyo’nun aleti olduğudur.

 

Yeni Şafak Grubunun, Gerçek Hayat dergisi aracılığıyla bu FETÖ tertibine kendisini sunması daha önemlidir ve bir kimlik beyanıdır. Bu söyleşinin başına yazılan sunuştaki ifadeler, FETÖ’nün Ahmet Nesin üzerinden sürdürdüğü tertibe açıkça destek sunmaktadır. Yeni Şafak Grubu, bu sunuşu düzeltmediği sürece, FETÖ uygulamalarındaki rolünü itiraf etmiş olmaktadır. 

 

 

AZİZ NESİN’İN TERTİBİ DÜZENLEYEN VE UYGULAYANLAR

HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI

 

Aydınlık gazetesinin yayınları ya da Aziz Nesin’in konuşmaları ile Madımak ve Başbağlar kırımları arasında illiyet (nedensellik) bağı kurulması mümkün değildir. Madımak’ın yakılması, Sivas’ta düzenlenen Pir Sultan Abdal Şenlikleri'ni hedef alan bir Gladyo tertibidir.  

 

Aziz Nesin ağabeyimiz, başyazarı olduğu Aydınlık’ın yayınlarını savunduğunu BBC dahil bütün basın kuruluşlarına açıklamıştır. Kayıtlar arşivlerdedir. Aziz Nesin, Madımak tertibinin başladığı andan itibaren Aydınlık yönetimi ile bağlantı kurmuş, Madımak'ın yakılmasından sonra Aydınlık yöneticileriyle birlikte hareket etmiş, basın toplantıları yapmış, söyleşilerde bulunmuş, Aydınlık ile bağlarını daha da kuvvetlendirmiş ve bütün konuşmalarında Madımak kırımını düzenleyen Gladyo yobazlığını hedef almıştır.

 

Aziz Nesin, Madımak kırımından sonra bu tertibi düzenleyenlerin ve uygulayanların kim olduğunu, birlikte yaptığımız basın toplantılarında belirtmiştir. Aziz Nesin, olayda bir tahrik olmadığını, planlı bir tertibin uygulandığını ısrarla vurgulamıştır. “Gazamız mübarek olsun” sözüyle çığırtkanlık yapanları, “Cumhuriyet Sivas’ta kuruldu, Sivas’ta yıkılacak”, “Laiklere ölüm”, “Yaşasın Şeriat” gibi sloganları atanları açıklamıştır. Bu olayın Kahramanmaraş ve Çorum kırımlarının devamı olduğuna da dikkat çekmiştir. Madımak’ı yakanların Pir Sultan Abdal’ın heykelini yıktıkları da unutulmamalıdır.

 

 

FETÖ AKLAYICILARININ ÇIRPINIŞLARI

 

Madımak tertibini uygulayan FETÖ Gladyosu'nu aklamaya hizmet eden Gerçek Hayat Dergisi ve Ahmet Nesin hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz ve aynı zamanda tazminat davaları açıyoruz.

 

Doğu Perinçek ve önderlik ettiği Vatan Partisi, ABD’nin FETÖ Gladyosu’na karşı yarım yüzyıldır kararlı olarak yürüttüğü mücadelesini kesin zaferle sonuçlandıracaktır. FETÖ artıkları, alet oldukları  Gladyo’nun sonunu paylaşacaklardır.