Doğu Perinçek'ten Hamaney ve Ruhani'ye başsağlığı mesajı

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, emperyalizmin şehit ettiği Muhsin Fahrizade için başsağlığı mesajı yayımladı

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, emperyalizmin şehit ettiği İran İslam Cumhuriyeti’nin Savunma Bakan Yardımcısı ve İran Nükleer Programının Yöneticisi Muhsin Fahrizade için başsağlığı mesajı yayımladı. Perinçek, İran İslam Devrimi Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamaney'e ve İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye mektup göndererek bağsağlığı dileklerini ve İran'la dayanışma mesajlarını iletti. Mektupta şu ifadeler kullanıldı:

 

"Kardeş İran İslam Cumhuriyeti’nin Savunma Bakan Yardımcısı ve İran Nükleer Programının seçkin yöneticilerinden Aziz ve Rahmetli Kardeşimiz Sayın Muhsin Fahrizade’nin şehit edilmesini büyük acıyla öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Bu cinayet, Batı Asya’da, Kafkaslar’da ve dünyanın her yerinde yenilmekte olan ABD emperyalizminin ve İsrail’in çaresizliğini yansıtan, son terör eylemidir. Şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

 

Sayın Muhsin Fahrizade, hepimizin şehididir. ABD emperyalizmine ve İsrail terörizmine karşı canını ortaya koyarak yürüttüğü mücadelesi, hepimize örnektir.

 

O’nun şehadeti, emperyalizme ve siyonizme karşı mücadele azmimizi ateşlemiş ve İran Devleti ve Milletiyle dayanışma duygularımızı pekiştirmiştir.

 

Türk Milleti ve Vatan Partisi olarak, İran Devleti ve Milletinin acısını yürekten duygularla paylaşıyor, başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz.

 

Candan kardeşlik duyguları ve saygılarımla." 

 

 

Doğu Perinçek           

Vatan Partisi Genel Başkanı