Doğu Perinçek: 2014'ten bu yana aştığımız en kritik eşik oldu

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, 11'inci Soner Polat Aydın İl Kurultayımızın açılışında konuştu

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, 11'inci Soner Polat Aydın İl Kurultayımızın açılışında konuştu. FETÖ ve PKK tuzakları dahil 2014 yılında bu yana tarihi eşiklerin aşıldığını belirten Perinçek "Türkiye ve Rusya'nın, ABD ile İsrail'in oyununu bozduğunu" söyledi. Vatan Partisi Lideri son kritik eşiği de "Artık NATO'nun yer altı örgütü Gladyo ülkemizi yönlendiremeyecek" ifadeleriyle tanımladı.

 

Vatan Partisi'nin il kurultayları devam ediyor. Vatan Partisi Lideri Dr. Doğu Perinçek, Aydın il örgütünün kurultayına katıldı. 

 

Vatan Partisi 11. Soner Polat Aydın İl Kurultayı'nın açılış konuşmasını Doğu Perinçek yaptı. 

 

Türkiye gündemine ilişkin mesajlar veren Vatan Partisi Lideri, Türkiye ile Rusya arasında yapılan Moskova mutbakatının önemine dikkat çekti. 

 

FETÖ ve PKK terör örgütlerinin istikrarsızlık çabalarına en iyi yanıtın verildiğini vurguladı Perinçek.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı, Moskova'da yapılan zirve ile Türkiye'nin son 10 yılının en kritik eşiğinin aşıldığını söyledi. 

 

Uzun vadeli planların masada olduğununun altını çizen Perinçek, Fırat'ın doğusuna yapılması beklenen operasyona işaret etti. 

 

Perinçek'in açılış konuşmasından sonra oylamaya geçildi. Kurultayda mevcut İl Başkanı Bahattin Nazlı güven tazeledi. 

 

79 geçerli oyun kullanıldığı seçimde Bahattin Nazlı 52 oyla yeniden il başkanlığına seçildi. Kurultayın ardından partililer kurultay yemeğinde bir araya geldi ve moral depoladı.