CHP Milletvekili Tacettin Bayır’a yanıt

Çamur atarken çamura batıyorsunuz!

Tarih:

17 Mayıs 2020

 

CHP Milletvekili Tacettin Bayır’a yanıt:

Çamur Atarken Çamura Batıyorsunuz!


CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın, Ege’de Sonsöz gazetesinde 17 Mayıs 2020 tarihli, “CHP’li Bayır’dan Aksakal’a sert yanıt: Ecevit’in kemiklerini sızlatıyorsun!” başlığını taşıyan demecinde, Genel Başkanımız Doğu Perinçek hakkında yaptığı çirkin iftirasına yanıtımızdır.

 

Türkiye siyasi tarihine adını “Kiralık vekiller” olarak yazdırmış CHP Milletvekili Tacettin Bayır’ın DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ı kastederken Genel Başkanımızla ilgili “Tıpkı Doğu Perinçek gibi mali destek bekliyor. Beni de görün diyor.” ifadesini kullandı.

 

Bayır’ın Genel Başkanımızla ilgili iftirasının elbette ciddiye alınacak bir yanı yok! O nedenle gülünç iddiasını kanıtlamasını dahi beklemiyoruz. Bayır’ın her şeyden önce öğrenmesi gereken bir gerçek var. Elimizde kendisi gibi Vatan Partisi Genel Başkanı’na önce iftira atan, sonra rezil ve komik duruma düşenlerin yer aldığı kabarık bir liste var.

 

Türkiye’nin bağımsızlık ve demokratikleşme mücadelesine 50 yılını adamış, Türkiye’ye uluslararası alanda başarılar kazandırmış, emperyalist devletlerin ve onların Türkiye’deki piyonlarının her dönem hedefinde olmuş, Küçük Amerika düzeninin zindanlarında 15 yılı geçmiş ve ülkeye büyük tehlikeleri yıllar önce göstererek her zaman haklı çıkmış Doğu Perinçek’e iftira atmak için bin kere düşünmek gerekir.

 

40 yıldır çarpıştığımız hain FETÖ’cüler de partimize çok iftira attı ama onlarınki çürütülmeye değerdi. Çünkü düşman çamur atarken yalanı biraz gerçekle bular ve öyle sunar ki tartışma yaratsın, akıl bulandırsın. O nedenle Vatan Partisi’nin vatansever ve fedai kadroları, FETÖ iftiralarını çürütürken pişti. Ve tabii bütün iftiralarını tek tek onlara mızrak gibi sapladık!


Acısı geçmediği için içerdeki FETÖ’cülerin hâlâ yatıp kalkıp hedef aldığı parti Vatan Partisi’dir!

 

Polemik isterseniz yaparız!


Siyasi kapışmaya hazırız!


İftiralarla saldıracaksınız ona da varız!


Ancak bu kadar ucuzluğa ve seviyesizliğe daha fazla vaktimizi harcayamayız!

 

Başka söze gerek yok. Amerikancılık sizi ne hallere düşürüyor, çamur atarken çamura batıyorsunuz!

 

 

Osman Erbil
Vatan Partisi MYK Üyesi
Basın Bürosu Başkanı