"Birer emekli maaşımız kampanyaya"

Ulusal Kanal'ın Digitürk ve Tivibu yayın ağına katılmak için başlattığı kampanyaya Perinçek ailesi de destek verdi

Tarih:

Ulusal Kanal'ın Digitürk ve Tivibu yayın ağına katılmak için başlattığı kampanyaya Perinçek ailesi de destek verdi. Çıkış Yolu programında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Şule Perinçek'le birlikte kampanyaya birer emekli maaşları ile destek vereceklerini bunun dışında 700 bin TL'lik bir kaynak toplayacağını belirtti.

 

Tivibu ve Digitürk yayın ağına katılarak 5 milyon eve doğru haber ulaştırmak amacıyla başlatılan "5 milyon ev daha aydınlansın! Var mısın!" dayanışma kampanyasına destek sürüyor. Ulusal Kanal ekranlarında yayınlanan Çıkış Yolu programına konuk olan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, kampanyaya eşi Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şule Perinçek ile birlikte birer emekli maaşlarını bağışladıklarını, 700 bin TL'lik bir kaynak oluşturabileceğini söyledi.

 

 

'ATILIM TARİHİ BİR SÜRECE DENK DÜŞTÜ'


Perinçek dayanışma konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “Ulusal Kanal'ın büyük bir atılımı var. Çok güzel bir tarihi sürece denk düştü. Türk milletinin bütünleştiği, üretim devriminin Türkiye'nin önüne geldiği koşullarda Ulusal Kanal büyük bir atılım kararı aldı. Biz bunu Vatan Partisi olarak sevinçle karşıladık, sizleri kutluyoruz. Çok yerinde ve doğru bir karar. Ulusal Kanal 5 milyon haneye daha girecek, görüntülerini, haberlerini, yorumlarını gönderecek, duruşunu gönderecek. Bu 20 milyon insan demek. Yani 20 milyon insana daha Ulusal Kanal umut taşıyacak. İyimserlik taşıyacak, program, siyaset taşıyacak, vatan bütünlüğü taşıyacak, özgürlük ruhu taşıyacak, Atatürk devriminin ideallerini taşıyacak.”

 

Perinçek, kampanyaya katkı vereceklerini belirterek şöyle sürdürdü: “Şule (Şule Perinçek) ve ben iki emekli maaşıyla geçinen, iki kişiyiz. Biz de birer emekli maaşımızı bu kampanyaya katıyoruz. Ayrıca para toplamak için önümüze 700 bin liralık bir hedef koydum. 700 bin liralık bir kaynağı toplayacağım ki, geçmişe dayanan bazı tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bunu yaparım. Herkes ellerini kollarını sıvadı, harekete geçti ve çok güzel yankılar alıyoruz. Eskiden bir veren beş vermeye başladı. Ulusal Kanal 1 Ocak gününe kadar 3.5 milyon lira toplayarak yeni yılda 20 milyon insanımıza daha o bilgi taşıyan, haber taşıyan, gerçek taşıyan, dürüstlük taşıyan, namus, ahlak ve vatan sevgisi taşıyan sesini, ekranını, resimlerini, görüntülerini ulaştıracak. Sizi de böyle güzel bir kampanya başlattığınız için teşekkür ediyorum. Başaracağınızdan eminim ve herkesi de gayrete çağırıyorum.”

 

DESTEK İÇİN
İŞ BANKASI GALATASARAY-BEYOĞLU ŞB. 

HESAP NO: 1011-2078802 

IBAN: TR19 0006 4000 0011 0112 0788 02

HESAP ADI: İLETİŞİM GÖN. GÖREV VAKFI

İLETİŞİM: 0212 245 81 81

WHATSAPP: 0535 545 70 65