Balıkesir İl Başkanlığımızdan Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Balıkesir İl Başkanlığımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı ziyaret etti

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak önderliğindeki heyet, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye’de yaşanan gelişmeler doğrultusunda FETÖ ve PKK’ya karşı yürütülen mücadele ve ekonomik gündem konuşuldu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Avcı, 1 Aralık tarihinde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de Üretici Kurultayına davet edildi. Kurultayın taslağı sunuldu ve kurultayın içeriği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerin sonunda Yılmaz ve Avcı’ya Doğu Perinçek’in ‘‘FETÖ Darbesi’’ kitabı ve Aydınlık gazetesinin ‘’Üretimde Atılım İçin Türkiye Çin İşbirliği’’ eki hediye edildi.

 

Vatan Partisi’nden yapılan açıklamada ‘’belediye başkanlarımızın dostça karşılamaları ve samimi ağırlamaları için kendilerine teşekkür ediyoruz’’ denildi.