Soner Polat: "TSK milletin desteğini bekliyor"

Genel Başkan Yardımcımız Emekli Amiral Soner Polat, Türk Silahlı Kuvvetlerinin FETÖ raporuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarih:

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin FETÖ’nün arkasında küresel güçler olduğuna dair yayımladığı ve daha önce Aydınlık tarafından haberleştirilen rapor, Kaynak Yayınları tarafından kitap olarak yayımlandı.

 

 

‘TSK MİLLETİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR’

 

Genel Başkan Yardımcımız Emekli Amiral Soner Polat da TSK’nın bu raporda emperyalizmle savaştığını ilan ettiğini belirterek şunları söyledi: Bu rapor sıradan bir rapor değildir. TSK’nın ortak görüşünü yansıtmaktadır. TSK bu raporla günah keçisi yapıldığını Türk milletine ilan etmiştir. FETÖ’nün bütün devlet kurumlarına çöreklenmesine rağmen radikal değişiklikler sadece TSK’da yapılmıştır. Bu raporda çok somut ve gerçekçi tespitler yer alıyor. Güçlü bir silahlı kuvvetler için de çok mantıklı öneriler dile getirilmiş. TSK bu raporda da yazıldığı gibi emperyalizmle mücadele ettiğini Türk milletine ilan etmiş ve bağrından çıktığı bu millettin desteğini beklemektedir. Önümüzdeki süreçte siyasi görüşü ne olursa olsun bütün toplumun TSK’yı bu mücadelede desteklemesi gerekmektedir. Eğer bu yapılmazsa ülkemizi daha kötü günler bekler. Bu süreci güçlü bir TSK ile aşabiliriz.