Vatan Partisi yeni katılımlarla büyümeye devam ediyor

Tarih:

Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı’nın ardından Vatan Partisi’ne katılımlar çığ gibi büyüyor, Türkiye’nin her kesiminden yurttaş Vatan Partisi’ne üye oluyor. Üye olanların arasında çok sayıda emekli asker de bulunmakta. 25 Şubat Çarşamba günü Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, Vatan Partisi’ne üye olan silah arkadaşlarına rozetlerini kendi eliyle taktı.

            28 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek Büyük Katılım Töreni öncesi, 25 Şubat Çarşamba günü Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı binasında çoğunluğunu emekli askerlerin oluşturduğu katılım töreni düzenlendi. Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar, “Biz Mustafa Kemal’in sivil askerleriyiz, bir de Mustafa Kemal’in gerçek askerleri partimize katılıyor” dedi.

            Silah arkadaşlarına rozetlerini takmadan önce konuşma yapan Karataş, “Törene geçmeden önce dün meydana gelen uçak kazası sonucu şehit olan 4 kahraman havacı arkadaşıma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Türkiye’ye baş sağlığı diliyorum” diyerek söze başladı. Sürekli büyüyen Vatan Partisi içerisinde dostlarını görmekten mutlu olduğunu ifade eden Karataş, silah arkadaşlarına, eşi Binnur Karataş’a ve eşinin ikiz kardeşi Gülnur Akça’ya rozetlerini taktı.

            Beyazıt Karataş’ın eşi Binnur Karataş, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkilaplarını savunan tek parti olarak gördüğüm için Vatan Partisi’ndeyim. Üye olmaktan gurur duyuyorum. Vatan Partisi artık bizim aile partimiz” derken ikiz kardeşi Gülnur Akça da, “Bir birey olarak ülkemi, vatanımı sevdiğim için buradayım” diye konuştu.

            Halen Devrimci Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Cüneyt Kuru Vatan Partisi’ne üye oldu. Cüneyt Kuru’nun rozetini ise Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar taktı. Kuru, “Vatan Partisi’nin memlekete bir ivme kazandıracağı inancındayım. Şu an Türkiye ciddi bir ekonomik sıkıntıda bu nedenle Vatan Partisi’nin ekonomik programı bu noktada çok önemlidir” dedi.

            Bini aşkın yurttaşın katılımıyla gerçekleşecek Büyük Katılım Töreni ise 28 Şubat Cumartesi Günü saat 13.00’da Karşıyaka Katlı Pazaryeri Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.

Üye olan isimler ise şöyle:

Necati Aktaş (Emekli Hava Albay, TESUD Karşıyaka Şubesi 2. Başkanı)

Tayfun Uras (Emekli Hava Binbaşı)

Süleyman Nafiz Küçük (Emekli Sıhhiye Astsubay)

İhsan Sefa (Emekli Hava Kurmay Albay, Türkiye Partisi Karabağlar Eski İlçe Başkanı)

Hakan Dinçer (Emekli Kara Astsubay)

Hayrettin Turan (Emekli Hava Binbaşı)

Binnur Karataş (Ev Hanımı)

Gülnur Akça (Gayrimenkul Danışmanı)

Cüneyt Kuru (Devrimci Halk Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı)