Vatan Partisi'ne yeni katılımlar

10. Genel Kurultayımız öncesi yeni katılımlarla büyüyoruz.

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi 10. Genel Kurultayı'na giderken yeni katılımlarla güçlenmeye devam ediyor. Partiye yeni katılan isimlerden Gazi Uzman Çavuş Ahmet Tarık Külege, Gazi Jandarma Astsubay Ali Gümüştaş ve E. Tuğgeneral Av. Süleyman Yüksel neden Vatan Partisi’ne katıldıklarını bugün yaptıkları basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaştılar. Silah arkadaşları adına konuşan Yüksel, şunları söyledi:

 


NEDEN VATAN PARTİSİ?


• Vatan elden giderken, vatan ve millet sevgisiyle, karşılık beklemeden hizmet eden neferlerden oluşan kadrosu nedeniyle Vatan Partisi.


• Atatürkçülüğü ve Atatürk ilkelerini sözde değil, özde benimsemesi yüzünden Vatan Partisi.


• Sözde Ermeni Soykırımı meselesin de olduğu gibi, milli meselelerde inatçı, ısrarlı ve dik duran tavrı nedeniyle Vatan Partisi.


• Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan ordumuzun kendi üst düzey yöneticileri bile sahip çıkmazken TSK’nın güzide askerlerine sahip çıkma yürekliğini gösterdikleri için Vatan Partisi.


• Ülkemize yönelik iç ve dış tehditleri en iyi algılayan, en doğru çözümleri ileri sürerek en akılcı mücadele yöntemi belirleyen parti olduğu için Vatan Partisi.


• Çağdaş ve realist iç ve dış politikalar üretebilecek kadrolara sahip olması nedeniyle Vatan Partisi.


• Tek varlığı emeği olan işçi ve köylüyü, acımasız kapitalist araçlarla sömüren, özelleştirme bahanesiyle Cumhuriyetin tüm kazanımlarını yabancılara peşkeş çekercesine satan zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan ekonomik sisteme karşı duruşu nedeniyle Vatan Partisi.


• Milli Eğitimde Atatürk’ün akıl ve bilim yolu terk edilerek imam ve hatip yolunu seçen PİSA anketlerine göre 70 ülke arasında 50. olmamıza rağmen dünyanın 10. Ekonomisi olma hayalleri kuran düşünceye karşı Vatan Partisi.


• Adalet mülkün temeli iken, ne adalet ne de mülkün kaldığı ortamda, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünü savunduğu için Vatan Partisi.


• Bedelli askerlik dejenere edilerek bugün kredi çekerek bedelli askerlik yapmaya mecbur olan orta gelirlilerin yanında, sadece kredi bile çekemeyecek kadar yoksul garibanların çocuklarının askerlik yaptığı ortamda, bunların şehit çocuklarına, kahraman gazilerimize sahip çıktığı için Vatan Partisi.


• Milli olmaktan sapılarak ümmet olmaya giden yolda, milli bayramların kutlanamaz hale geldiği son yıllarda, yaptığı her mitingde Türk bayraklarıyla alanları gelincik tarlasına çevirerek milli duygularımızı canlı tuttuğu için Vatan Partisi.


• Sürekli olarak; Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi tekerlemesiyle, Türk milletini diğer etnik grupların seviyesine indirgemek için algı yönetimi uygulayan zihniyete karşı Vatan Partisi.


• Tanrı ile kişi arasında kalması gerek temeli ahlak ve vicdan olan dini duyguları ne olduğu belli olmayan cemaat ve tarikatlar eliyle siyasete ve ticarete alet eden zihniyete karşı Vatan Partisi.


• Kadınlarımızı ve kızlarımızı önce çarşafa sonrada evlerine hapsetmeye çalışan zihniyetle mücadele ve Laik Cumhuriyet için Vatan Partisi.


• Bütün bu özellikleri Sayın Genel Başkan Doğu Perinçek’in şahsiyetinde ve vatansever, tecrübeli, bilgili, VATAN aşkıyla dolu güzide ekibinde gördüğüm için Vatan Partisi.


• Ve; şairin “bir memleket isterim” diye başlayıp “olursa bir şikayet ölümden olsun” diye bitirdiği güzel ve aydınlık bir Türkiye için elbette Vatan Partisi.

Saygılarımla

 

Av. Süleyman Yüksel
E. Tuğgeneral

 


SÜLEYMAN YÜKSEL KİMDİR?


1955 yılında Aydın Kuyucak ilçesi Horsunlu beldesinde doğdu.


1975 yılında Kara Harp Okulu’ndan Jandarma Teğmen olarak mezun oldu.


Mardin, Trabzon, Ankara, Diyarbakır, Adana illerinde İlçe Jandarma ve Komando Bölük Komutanlığı, Ankara, Siirt ve Bingöl illerinde Komando Tabur Komutanlığı ve Özel Harekat Grup Komutanlığı yaptı.


1993 yılında Irak’ın kuzeyinde 4 ay süreyle istihbarat ve irtibat çalışmaları yaptı.


1997 yılında Azerbaycan’da 6 ay Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin eğitilmesinde görev aldı.


Elazığ, Tokat, Gaziantep illerinde İl Jandarma Alay Komutanlığı yaptı.


Tuğgeneral rütbesiyle Hakkari – Yüksekova Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı ve Zonguldak Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını yaptı.


2010 yılında emekli oldu.


Emekli olduktan sonra Ankara Hukuk Fakültesindeki yarım kalan eğitimini tamamlayıp 2013 yılında mezun oldu.


Üç yıldan beri avukatlık yapmakta.


Evli 2 çocuk babası olup, iyi derece İngilizce bilmektedir.