"Türk halkı NATO'yu ve ABD'yi bu coğrafyadan silecek"

Eskişehir İl Başkanlığımız, NATO'nun Türkiye'yi hedef almasına karşı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

1/2
2/2

Eskişehir İl Başkanlığımız Adalar mevkiinde "NATO'dan Çıkalım" başlığıyla basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı yapan Eskişehir İl Başkanımız Raif Eşkinat şunları söyledi:

 

Türkiye uyanıyor, Orta Doğu uyanıyor, Dünya uyanıyor, mazlumları birbirine kırdıran ABD emperyalizmi çuvallıyor!

 

Türkiye Atatürk Devrimleri çizgisinden çıkartıldığından bu yana, bugün Vatan Partisi tarafından temsil edilen Atatürkçü vatanseverler, yarım yüzyılı aşkın süredir NATO ve işbirlikçileri ile mücadele uğruna canlarını verdiler. Saygı ile anıyoruz.

 

ABD'nin bekçi köpeği ve kiralık katili NATO, Türkiye'de, Orta Doğu'da ve Dünya'da yükselen Atatürk ruhunun onu yok edeceğini biliyor. Hem Atatürk'ümüze hem onunla özdeş tuttuğu Türk varlığına savaş açıyor. Mazlum halkların dünya durdukça gerçek önderi kalacak Atatürk ve Türkiye Cumhuriyetini tarihten silebileceğini sanıyor.

 

Bilsinler ki Türk halkı, NATO'yu ve ABD'yi bu coğrafyadan silecek ve bunun arkası da gelecek!

 

Onlar bunu biliyor ve korkuyorlar; korkuyor ve saldırıyorlar!

 

ABD'nin Türkiye'yi yok etmek için görev biçtiği FETÖ ve PKK kadroları, NATO'nun yavrularıdır.

 

Türkiye, FETÖ'den temizlenen ordusu ve emniyeti ile PKK'dan temizlenen toprakları ile NATO'dan çoktan çıktı. Hükümetinin çıkmasını bekliyor.

 

İktidara sesleniyoruz: Ayak sürüme! NATO'dan çıkacaksın! İncirlik ve tüm NATO üslerini NATO'dan ve ABD'den geri alacaksın! Siyasetten NATO'cu, FETÖ'cü, PKK'cu unsurları temizleyeceksin! İşbirliklerini yok edeceksin, ulusuna kulak vereceksin!

 

Mustafa Kemal'in askerleriyiz!

 

Mustafa Kemal Atatürk ruhu yüzyıl ötesinden bu saldırıyı defedecek, halk Atatürk'te kenetlenecek, Türkiye yeniden onun devrimlerinin yoluna girecektir!