"Takiye yapan, kirli ağızlar asla kazanamayacaklar"

Bursa İl Başkanımız Hacı Bektaş Aykut, Bursa İl Başkanlığımızda bir basın açıklaması yaptı

Değerli Basın Mensupları,
Partimizin Değerli Üyeleri ve Tüm Katılımcılar,
Basın Toplantımıza Hepiniz Hoş Geldiniz.
Değerli katılımcılar;

Dün itibariyle Sosyal medyada AKP Bursa Büyükşehir belediye başkan adayı Alinur Aktaş’ın İnegöl’de yaptığı bir toplantının görüntüleri yayınlandı.

Alinur AKTAŞ Bu toplantıda Kamuya şöyle sesleniyor: “Nerede Bu devlete ve bayrağa savaş açmış, Türkan SAYLAN, Uğur MUMCU, Nazım HİKMET, Bahriye ÜÇOK, Nerede dinle diyanetle problemi olan adam varsa” diyor.

Öncelikle Şunu belirteyim, bu bir suç ihbarıdır ve buradan bütün Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum.

Cumhuriyetimizin değerlerine, aydınlarına Karşı yapılmış bu hakaretin bedeli hukuken ödetilmelidir. Zira Vatan Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı AV. Suna SOYDAŞ, Cumhuriyet kadını olarak bir hukuk savaşçısı olarak şu an bu konuyla ilgili Bursa adliyesinde girişimde bulunmaktadır.

Değerli Katılımcılar;

Biz aylar önce yaptığımız basın açıklamamızda, Millet düşmanlarından millet ittifakı, Cumhuriyet düşmanlarından Cumhur ittifakı olmaz demiştik.

Bu açıklamayla Cumhur ittifakı denilen ittifakın Cumhuriyet düşmanlığı tescillenmiştir.

AKP adayı şunu öğrenmelidir: Uğur Mumcular, Bahriye Üçoklar, Bayrağa ve Devlete savaş açtıkları için değil, Amerikan sofralarında Maklube yiyenlere, Gladyo’nun  yobaz terör örgütü, millete kurşun sıkan FETÖ'ye karşı savaştıkları için katledildiler.

Uğur Mumcular, Cumhuriyeti korumak adına Devleti korumak adına Bu ucubelerle savaşırken, sizler şakirtlerin maklube sofralarında oturup maklube yiyordunuz.

Şunu bilin ki o safralar Cumhuriyetin gücüyle, Atatürk’ün gücüyle dağıtıldı. Uğur Mumcuların, Türkan Saylanların, Bahriye Üçokların, verdiği bu savaşın devamında o sofralar dağıtıldı.

Bizler Silivri zindanlarında Gladyoyla Savaşırken, sizler, Fetö etkinliklerine methiyeler diziyordunuz. “Nerede Bayrağa ve devlete savaş açmış adam varsa” derken kendi yakın tarihinize bakın. Bakın ve utanın. Derhal özür dileyin cumhuriyet değerlerimizden. Ve bu fetö ağızlarını derhal terkedin.

Buradan Bursa kamuoyuna sesleniyorum:

Kurtuluş savaşı destanlarını yazmış Vatan şairi Nazım HİKMETLER’i, Cumhuriyet’i, Atatürk devrimlerini savunurken Amerika tarafından katledilmiş Uğur Mumcuları, Bahriye ÜÇOKLARI, Fetö operasyonlarına karşı savaşmış Türkan SAYLANLARI, kirli siyaset oyunlarına alet etmeye çalışanlara gereken cevabı verin.

Fetö ağzıyla konuşan, Cumhuriyet’in değerlerini, vatan haini ilan eden, onları tarihimizin değerli büyükleriyle karşılaştırarak takiye yapan, Kirli ağızlar asla kazanamayacaklardır.

Bursa’da Nazım Hikmet’ler, Uğur MUMCU’LAR, Bahriye ÜÇOK’lar, Türkan SAYLAN’LAR kazanacaktır. Bursa’da Bu aydınlarımızın Vücut bulduğu CUMHURİYET KADINI HUKUK SAVAŞÇISI Suna SOYDAŞLAR kazanacakır.

Saygılarımızla.

Hacı Bektaş Aykut