"Mehmetçik terörü temizleyerek şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak"

Gaziantep İl Başkanımız Mehmet Lütfi Günnur Ünverdi terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimiz için mesaj yayınladı

Tarih:

Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Lütfi Günnur Ünverdi terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimiz için yayınladığı başsağlığı mesajında Mehmetçiğin terörün kökünü kazıyacağına ve arkasındaki güç olan ABD’yi de bölgeden kovarak şehitlerimizin intikamını alacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. 


Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Lütfi Günnur Ünverdi’nin yaptığı başsağlığı açıklaması şöyle: “Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde bulunan, Süngütepe üst bölgesinde mühimmat deposunda ki patlamada 7 Askerimiz Şehit olmuş, 25 Askerimiz yaralanmıştır. Aynı Zamanda; Şırnak'ta PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen hain saldırı sonucu 2 Askerimiz Şehit, 5 Askerimiz yaralanmıştır. Kahraman Askerlerimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz!


Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve Milletimize başsağlığı yaralı Askerlerimize acil şifalar diliyoruz.  Mehmetçik terörü kökten çözecek, PKK’yı Türkiye’de ve komşu ülkelerde yok edecek, destekçisi olan ABD'yi de bölgeden kovarak şehitlerimizin hesabını soracaktır!”