Kardeşlik Büromuzdan Sivas katliamı açıklaması

2 Temmuz'da Sivas'ta ve 5 Temmuz'da Başbağlar'da Amerikancı Gladyo tarafından koordine edilip terör örgütlerine yaptırdıkları katliamları lanetliyoruz

Tarih:

Kardeşlik Bürosu Başkanımız Arif Doğan, Sivas katliamının yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Doğan, açıklamasında şunları söyledi:


ABD piyonu olan PKK'nin Başbağlar'da yaptığı 5 Temmuz katliamı, Bir birine bağlı olarak yapılan 2 Temmuz Sivas ve 5 Temmuz Başbağlar Gladyosu'nun hedefi, sebebi ve sonucu belli ikiz katliamlardır.

 

Bugün dahada iyi anlaşılıyor ki, 2. Temmuz ve 5 Temmuz ikiz katliamları, ABD koordinatörlüğünde sevk ve idare edilen katliamlardır. Örgütler ve bahaneler sözde değişiktir.



2 Temmuz ve 5 Temmuz katliamlarını yapan ve yaptıran, kontrgerilla diye bilinen, Devletimizin içine seksenlerde yerleşen ve terör örgütlerini sevk ve idare eden ABD-İsrail patentli Gladyo'dur. Burada yapılan iki katliamda hedef, Türkiye Cumhuriyetinin milli birliğidir. Eylemlerin amacı, Türkiye'de mezhep ve etnik bazda iç çatışma yaratıp, bölünmeyi derinleştirmektir. Bizim için bu katliamların yapan teröristler ikiz kardeştir.

 

Bugün aynı zihniyet ve uygulama emperyalistler ve piyonları vasıtası ile tüm Ortadoğu coğrafyasına yayılmıştır. ABD-İsrail, işbirliği ile BOP çerçevesinde yürütülmektedir

 

Başbağlar katliamındaki taşeron terör örgütü PKK yı kullanan ABD artık açıktan PKK ya benim kara gücüm demekte ve her türlü siyasi, askeri ve ekonomik yardımı da açıktan yapmaktadır. Yani, ABD, ve İsrail'in her anlamda PKK'ya tam destek vermektedir

 

Bugünde aynı süreç devam etmektedir.bakın daha iki sene önce 15 Temmuz darbe girişimi alçakca kalkışma aynı vesayetler ve odakların planıdır.  Ama başaramayacaklar 50 yıldır denediler altında kalacaklar Türkiye'miz vatan savaşı vermeye devam edecek birliğimizi dirliğimizi kimse bozamaz.

 

2 Temmuz'da Sivas'ta ve 5 Temmuz'da Başbağlar'da Amerikancı Gladyo tarafından koordine edilip, terör örgütlerine yaptırdıkları katliamları lanetliyoruz.

 

25 yıl önce Sivas'ta ve Başbağlar'da katledilen sevgili canlarımızın anıları önünde saygı ile eğiliyoruz.

 

 

Arif DOĞAN
Vatan Partisi Merkez Kardeşlik Bürosu Başkanı