"İncirlik Üssü Türkiye'nin güvenliğine hizmet etmiyor"

Aydın Kuşadası İlçe Başkanlığımız, İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Tarih:

Aydın Kuşadası İlçe Başkanımız Handan Ersin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

Değerli Basın Mensupları;


Bölücü PKK ve FETÖ terör örgütüne karşı Devletçe ve Milletçe büyük bir mücadelenin içinde olduğumuz, Vatan Savaşı verdiğimiz şu günlerde ABD nin bizim müttefikimiz olmadığını Vatan Partisi olarak söyledik ve söylemeye devam ediyoruz.

 

Cumhurbaşkanının ziyareti öncesi ABD Başkanı Trump'un PKK/PYD ye ağır silah verilmesine ilişkin yasayı imzalamasından sonra umuyoruz ki bunu artık herkes görmüştür.


İncirlik Üssü Türkiye'nin güvenliğine hizmet etmiyor,

 

ABD'nin Türkiye Hükümetini devirme ve Türkiye kalesini ele geçirme girişiminin hizmetindedir, aynı zamanda komşularımıza karşı da tehdit ve saldırı üssüdür. Mehmetçiğimizi, Meclisimizi bombalayan, PKK ye silah sağlayan uçakların kalktığı terör üssüdür İncirlik.. 


Amerika kendine stratejik müttefik olarak PKK ve YPG yi seçtiğini açıkça ilan etmiştir. Namlularını Türkiye'ye çevirerek onlara kalkan olmuştur. Artık ABD'nin ikna edilecek tarafı kalmamıştır, dolayısıyla;

 

Cumhurbaşkanının ABD'ye gitmeden Milli Güvenlik Kurulu toplanarak derhal İncirlik Üssü'nün ABD uçaklarına kapatılarak Türk Ordusunun denetimi altına alınması yönünde karar alınmalıdır.

 

Biz Vatan Partisi olarak tüm Yurtta olduğu gibi İlçemizde de 15 Mayıs 2017 Saat:15.00 den başlayarak Kaya Şavkay meydanında bir hafta boyunca imza masası açarak kampanyamızı başlatıyoruz.

 

Tüm Vatanseverleri kampanyamıza katımaya ve destek vermeye çağırıyoruz.

 

Saygılarımızla

  

A. Handan Ersin

Kuşadası İlçe Başkanlığı