Denizli İl Başkanlığımız, imza kampanyası başlattı

"Denizli’nin tüm yurtseverlerini, devrimcilerini, Atatürkçülerini, milliyetçilerini Sayın Dr. Doğu Perinçek’e imza vermeye çağırıyoruz"

Denizli İl Başkanlığımız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik imza kampanyası başlattı. Basın açıklaması yapan Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, şunları söyledi:

Değerli Yurttaşlar, Değerli Basın Mensupları;

Mehmetçik'in Kuzey Suriye'de yürüttüğü savaş  bir vatan savaşıdır.Bir istiklal savaşıdır.Kurtuluş Savaşımız neyse bu da odur. ABD'nin 5 bin TIR silah vererek üzerimize sürdüğü terör örgütlerini temizleme savaşıdır.En başta Türkiye'mizin, sonra Suriye ve Irak'ın bölünmesine karşı birliği,barışı,bağımsızlığı savunan haklı bir savaştır.Zeytin Dalı Harekatı bazı gafillerin iddia ettikleri gibi ne Suriye topraklarını işgal eylemi, ne de Kürt Halkına  katliam girişimidir.Bu harekat Türk,Kürt,Arap,Türkmen,Fars bütün halkları ABD emperyalizminin pençesinden kurtarmaya çalışan bağımsızlık,birlik,özgürlük,barış ve huzur eylemidir.

​Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine işte bu savaş koşullarında gitmektedir.Yani seçeceğimiz cumhurbaşkanı savaşı yönetecektir.Partimiz 23 Ocak günü Ankara’da olağanüstü kurultayını toplayarak Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’i oy birliğiyle cumhurbaşkanı adayı göstermiştir.Partimiz, cumhurbaşkanı adayı olabilmek için gerekli olan 100 bin imzanın kat kat üstünde imza toplayacaktır.Sadece Denizli'mizden 10 binin üzerinde imza toplamayı hedef olarak önümüze koymuş bulunuyoruz.Denizli halkının vatanseverliğine güveniyoruz.Partimize güveniyoruz.

Değerli yurttaşlar; nasıl bir cumhurbaşkanı seçeceğiz?Seçeceğimiz cumhurbaşkanından neler bekliyoruz?Adayımız Dr. Doğu Perinçek yapacaklarını 5 maddelik program halinde milletimize sunuyor. Sizlere söz veriyor:

1. Madde: Terörün kökü kazınacak,milletimiz barışa ve huzura kavuşacak.Mehmetçiğin yürüttüğü Vatan Savaşı kesin zafere ulaştırılacak. Türkiye’nin vatan bütünlüğü sağlanacak. Şiarımız Birleşen Türkiye.

2. Madde: Üretim ekonomisine geçilecek.Dışarıdan borç alınarak sürdürülmeye çalışılan sıcak para diktatörlüğüne son verilecek.Yeniden M.Kemal’in karma ekonomik modeli uygulanacak.Kamu sektörü ile özel sektör uyum içinde çalışacak.İşçimiz,çiftçimiz,esnaf ve sanatkarımız,sanayicimiz yani bütün üreten kesimler desteklenecek.Üretmeden tüketmek olmaz.Şiarımız üreten Türkiye’dir.

3. Madde: Komşularla işbirliği yapılacak.İran,Irak,Suriye,Azerbaycan ve Rusya ile İlişkilerimiz ve dostluğumuz geliştirilecektir. Bu Türkiye’nin hem milli güvenliği hem de ekonomik ve enerji güvenliği açısından gereklidir,şarttır.

4. Madde: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkılacak.Laiklik,aydınlanma,çağdaşlık,bilim özgürlüğü,kadın hakları gibi değerler savunulacak. Türkiye'miz Atatürk Devrimlerinin getirdiği bu çağdaş değerlerden bugüne kadar ne kötülük gördü ki?Bu yoldan sapmak,bunları tırpanlamak bizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmez.

5. Madde: Türkiye'miz Avrasya’da başı dik ve bağımsız yerini alacaktır.Artık büyük bedeller ödeyerek gerçek dostlarımızı öğrenmiş olmalıyız. Ergenekon kumpaslarında,15 Temmuz FETÖ darbelerinde, Fırat Kalkanında, Afrin Harekatında Türkiye’nin dostları kimmiş?Hep beraber yaşadık gördük. 70 yıldır dünyanın mazlum milletlerine zulmeden, ABD’nin başını çektiği Atlantik Cephesi nihayet çöküyor. Avrasya’nın yıldızı parlıyor. Türkiye de orada şerefli yerini alacaktır.

Denizli’nin tüm yurtseverlerini, devrimcilerini, Atatürkçülerini, milliyetçilerini Sayın Dr. Doğu Perinçek’e imza vermeye çağırıyoruz.

İbrahim Kasapoğlu

Denizli İl Başkanı