Çöp Kamyonlarını Askeri Birliklerin Önünden Derhal Çekin!

Genel Sekreterimiz Osman Yılmaz, Ordu'ya karşı yürütülen kara propagandaya karşı bir basın açıklaması düzenledi.

Tarih:

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Değerli basın emekçileri ve büyük milletimiz,

 

Öncelikle dün Hakkâri Çukurca’da bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısında şehit düşen 8 askerimizin ailelerine ve yakınlarına, milletimize baş sağlığı diliyoruz.

 

Silahlı Kuvvetlerimiz ABD’nin maşası PKK’ya karşı canla, başla, şehitler vererek mücadele etmektedir. Bundan iki hafta önce aynı ABD’nin bir diğer terör örgütü olan FETÖ, Ordumuz içinde çöreklenmiş elemanlarını kullanarak bir darbe girişimine kalkışmıştı. Darbe girişimini devletçe ve milletçe bastırdık. Düşmanı doğru gördüğümüzde ve kenetlendiğimizde neler yapabileceğimizi bir kez daha gördük. Asıl mücadele şimdi başlıyor. Türkiye Cumhuriyeti vücudunun her yerine yayılmış bu pislikleri temizleyecektir, temizlemektedir.

 

Hali hazırda bu FETÖ’cü girişimin bastırılmasında en büyük role sahip Silahlı Kuvvetlerimiz, bir yandan PKK’yla savaşırken kışlaların, birliklerin önüne koyulan çöp kamyonları, hafriyat araçları bu mücadelenin önünde engeldir.

 

Amerika’nın arkasında durmaktan imtina etmediği FETÖ ve PKK, Türk milletini ve Türk askerini sırtından kurşunlarken birliklerin ve kışlaların önlerine bu araçları dizerek ne yapılmaya çalışılmaktadır?

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını ve birliğini Türk Silahlı Kuvvetleri mi tehdit etmektedir?

 

Birliklerin ve kışlaların önünde bekletilen bu araçlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni halka tehdit olarak göstermektedir. Bu görüntüler Türkiye’ye ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı kara propagandanın malzemesi olmaktadır. Amerikan emperyalizminin üzerimize sürdüğü terör örgütlerine karşı devletçe ve milletçe yürüttüğümüz mücadeleyi zaaflara uğratmaktadır.

 

Vatan Partisi olarak, Cumhurbaşkanı ve hükümet görevlileri başta olmak üzere tüm yetkilileri, valilikleri ve belediyeleri uyarıyoruz. Derhal, çöp kamyonları ve iş makineleri birliklerin ve kışlaların önünden çekilsin!

 

24 saat içerisinde nerede, ne kadar benzer görüntüler varsa hepsi sona erdirilmelidir.

 

Derhal, gerekli yerlere emirlerinizi vererek çöp kamyonlarını ve iş makinelerini askeri yerleşkelerin kapılarından kaldırın!

 

Bu tablo Türk ordusunu tehdit olarak göstermektedir.

 

Türk ordusunu hedef göstererek ona düşmanlığı kışkırtanlar Türkiye’yi yönetemezler. Amerikan emperyalizmiyle ve onun maşası terör örgütleriyle yürüttüğümüz mücadeleyi başarıya ulaştıramazlar. Bu mücadele Vatan Savaşı’dır. Vatan Savaşının başarısı için Türk ordusu en büyük silahımızdır.

 

Vatan Partisi milletle ordunun arasına kama sokan, milletle ordunun birliğini gevşeten; Amerikancı FETÖ kalkışmasını başarıyla bastıran Türk Silahlı Kuvvetlerimizin itibarını sarsan her şeyin karşısındadır.

Vatan Partisi olarak bugünden itibaren yurdun her yerinde bu yanlışın üzerine gideceğiz.

Millet-ordu, ordu-polis, millet-devlet birliği ve komşularla dostluk ilkeleriyle ülkemizi düzlüklere çıkartacağız.