Bayrampaşa İçin Paşalı Aday Teoman Alili

Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul İl Başkanımız Cem Dikmen, Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayını açıkladı

Tarih:

28.12.2018

 

VATAN PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI CEM DİKMEN:

‘BAYRAMPAŞA İÇİN PAŞALI ADAY TEOMAN ALİLİ”

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanımız Cem Dikmen, bugün İstanbul İl Merkezi’nde bir basın toplantısıyla Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayını açıkladı.

 

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen sözlerine şöyle devam etti.

 

“Değerli Basın Mensupları,

 

Ülkemiz çetin koşullar altında yerel seçime doğru gidiyor. Ekonomi’nin tepe taklak gittiği, Fırat’ın doğusuna operasyon hazırlıklarının devam ettiği, ABD’nin bölgede kaybettiği ve geri çekilmek zorunda kaldığı bu süreçte yerel seçimlere doğru gidiyoruz. Bu seçim sürecinde HDP/PKK ile işbirliği yapmayı düşünenleri ve küresel güçlere sığınarak politikalar geliştirenleri uyarıyoruz. Derhal bu hatadan vazgeçin diyoruz. Vatan savaşı sürecinde vatan savaşına uygun adaylar belirleyerek bu seçimi kazanabiliriz. Biz de Vatan Partisi olarak rant savaşçılarını değil, vatan savaşçılarını öne çıkartıyoruz. Şimdi de çok değerli bir vatan savaşçısı, bir fedai ve Türk Milleti’ne hizmet etmek amacıyla göreve atılan bir arkadaşımızı Teoman Alili'yi sizlere takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

 

 

“BAYRAMPAŞALIYIM VE BAYRAMPAŞALI OLMANIN SEFASINI DA CEFASINI DA BİLİYORUM.”

 

Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Teoman Alili, özetle şunları belirtti:

 

"Taş yerinde ağırdır" diyerek Bayrampaşa Belediye Başkanlığına adaylığımı koyuyorum. Adayım; çünkü Bayrampaşalıyım ve Bayrampaşalı olmanın sefasını da cefasını da biliyorum.

 

15 Şubat 1978 yılında Vatan Hastanesi'nde doğdum. Vatan Mahallesi'ndeki evimizde büyüdüm. Vatan İlkokulu'nda Süleyman Özdemir'in öğrencisi olarak eğitim hayatıma başladım. Hayatının her zerresine "Vatan" işlemiş biri olarak "Önce Vatan" diyorum ve Vatan Partisi'nden Bayrampaşa Belediye Başkan adaylığımı açıklıyorum. Aday olduğum partimde bir 15 Şubat günü adını "Vatan Partisi" olarak tescil ettirdi. Birçok proje hazırladık ve ekipler kurduk. Belediye Meclis üyeliği için bazı adaylarımızı belirledik. Her adayımız alanında uzman isimlerden oluşuyor. Bayrampaşa’nın sorunlarını çözmek için hazırladığımız 15 maddelik projemizi açıklıyoruz.

 

1- Bayrampaşa her şeyden önce bizim semtimizdir, mahallemizdir. Mahalle kültürünü yaşatacağız. Bayrampaşa'yı bir oteller, AVM'ler ya da garsoniyerler merkezi haline getirtmeyeceğiz. Paşalı olmanın verdiği ayrıcalıkla komşu olacağız, dost olacağız...

 

2- Kentsel dönüşüm ihtiyacı varsa bu ihtiyacı karşılamak için alan bazlı ve rantçı değil, yerinde ve hak sahibi odaklı kentsel dönüşüm için çalışacağız.

 

3- Bayrampaşa dünya çapında sporcu yetiştiren bir ilçedir. Spor kulüplerimizi destekleyeceğiz ve spor akademileriyle bağlantı kurup stajyer spor emekçilerini kulüplerimizle buluşturacağız. Her okul mutlaka spor alanlarına kavuşacak.

 

4- Rumeli kökenli yurttaşlarımızın göç ettikleri ülkelerde vatandaşlık haklarını geri almaları ve varsa toprak ve mülkiyet haklarının savunabilmeleri için belediye bünyesinde uluslararası hukuk büroları oluşturacağız. Bu konuda ki projelerimizi ayrı bir toplantıyla açıklayacağız.

 

5- Bayrampaşa’da Sanat ve Gösteri Merkezi inşa edeceğiz.

 

6- Yöresel semt pazarları kuracağız.

 

7- Öğretmenlerimiz bu ülkenin temelleri, polislerimiz güvenliğimizin teminatıdır. Öğretmen ve polis evlerini ilçemize kazandıracağız.

 

8- Çocuklarımız için ücretsiz kreşler açacağız.

 

9- Yaşlı bakım evleri kuracağız.

 

10- Engelli yurttaşlarımız için sosyal merkez inşa edeceğiz.

 

11- Teknoloji olmadan olmaz. Değişen dünyanın gerisinde kalmayacağız. İlçemize bir de teknopark kazandıracağız.

 

12- Bilimin kokusunu iliklerimize kadar hissedebileceğimiz halk kütüphanesi kuracağız.

 

13- İlçemizin belirli merkezlerinde ücretsiz internet imkânı sunacağız.

 

14- Kadınlarımız çalışsın ve üretsin diye kadın çalışanları destekleme platformu oluşturacağız.

 

15- Kadın ve çocuk sığınma evi inşa edeceğiz.

 

Biz Bayrampaşa’ya iz bırakmaya geliyoruz. Gelin bu harcı birlikte karalım. Bu binayı birlikte dikelim. O binanın tepesine Türk bayrağını birlikte çekelim.

 

 

Teoman Alili

Vatan Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı

 

1/2
2/2