"Bayramlarımız, Önümüzü Aydınlatan Bir Işık Olarak Varlığını Sürdürecektir"

Gaziantep İl Başkanlığımız, 30 Ağustos'la ilgili basın açıklaması yaptı.

Tarih:

BASIN AÇIKLAMASI

 

Kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramını,meşruluğunu tamamen yitirmiş olan AKP ağırlıklı hükümet ,terör eylemler bahanesiyle yasaklamıştır.

 

İbret verici olan bu kararı kınıyor ve protesto ediyoruz.Zira terörist faaliyetlerin artmasında 1.derecede sorumlu olan AKP iktidarı ve kaçak saraydaki uzantısıdır.Kaldı ki Oslo görüşmeleri olarak bilinen AKP-PKK görüşmelerinin planlayıcısı ve uygulayıcısı kaçak saraydaki Erdoğan’dır.Kendisinin ifadesinde olduğu gibi, özel temsilcisi Hakan Fidan  Oslo’da PKK temsilcisine ‘’Ne istediniz de vermedik.İstemediğiniz Emniyet Müdürleri ,Kaymakam ve valileri değiştirmedik mi?Büyük şehirleri silah deposuna çevirdiniz.’’demişti.Şimdi artan terör olaylarının ve işlenen cinayetlerin,gelen şehitlerimizin başlıca ve doğrudan sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan ve mevcut hükümetinin kendisidir.Suç işliyorlar mutlaka yargılanacaklardır.Büyük milletimizin bağrından çıkan silahlı kuvvetlerimizin topyekun bütün terörist saldırılar karşısında mücadelesini destekliyoruz.

 

Emperyalist işgalcileri nasıl Büyük Taarruzda denize dökerek zafere ulaştıysak bugün BOP olarak  önümüze konan paçavrayı da yırtarak zafere ulaşacağız.

 

Komşularımızla birlikte oluşturulacak olan Batı Asya Birliği ile ABD-NATO-AB nin oyunlarını bozarak bütün terörist odaklardan temizleyeceğiz. NATO ve ABD üslerini topraklarımızdan söküp atacağız.

 

Bu amaçla önümüzdeki 1 Kasım seçimlerine partimiz bütün gücüyle hazırdır.Milli Hükümet-Milli Meclisi oluşturarak bu zorlukları aşabiliriz.13 yıldır mecliste yer alan AKP-CHP-MHP ve HDP(PKK)  sorunların birebir kaynağı ve oyuncularıdırlar.Bunların oyununu ,meclise girerek ancak Vatan Partisi bozabilir.Biz kadrolarımızla ve programımızla bu göreve hazırız.Karar yüce Türk Milleti'nindir.

 

30 Ağustos zafer bayramını kutlarken,Milli Mücadele ve Terörle mücadele başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.Manevi şahsiyetleri önünde minnet ve rahmetle anıyoruz.

 

Bayramlarımız, yaşanır güzelliklerde,tarihten ders alacağımız, önümüzü aydınlatan bir ışık olarak varlığını sürdürecektir.

 

Bu inanç ve kararlılıkla 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlarız

 

M. Lütfü Günnur Ünverdi

 

Gaziantep İl Başkanı