"Askeri Kışlaların Önündeki Çöp Kamyonlarını Derhal Çekiniz!"

Sakarya İl Örgütümüz, Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yürütülen kara propagandaya karşı bir basın açıklaması yaptı.

Tarih:

Sakarya İl Örgütümüz, Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yürütülen kara propagandaya karşı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamayı yapan Sakarya İl Başkanımız Kemal Ağralı, şunları söyledi:

 

15 Temmuz gecesi, Türkiye'nin Bağımsızlığı, egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef alan Amerikancı- Fetullahçı darbe, TSK ve halkımızın biriliği ile ezilmiştir.


Şimdi yapılması gereken; 1 Milletin birliği, 2 Millet ile devletin birliği, 3 Millet ile ordunun birliği, 4 Komşularla birlik


15 Temmuz'daki FETÖ'cü darbe girişiminin ardından iktidar, AKP'li belediyeler aracılığıyla Türkiye'nin hemen her tarafında askeri kışlaların önünü çöp kamyonları vb araçlarla kapattı. Bu uygulama hala devam ettirilmektedir.


Verilmek istenen mesaj: Türk ordusunun darbeci olduğu ve darbe tehlikesinin de devam ettiğidir.


Geleneksel olarak Ordu ve Cumhuriyet düşmanı olan bir zihniyetin, 15 Temmuz'u bahane ederek Türk Ordusunun saygınlığı ile oynamak istediği anlaşılmaktadır.


Bu durum kabul edilemez.


Darbecileri ezenlerin en başında Türk Ordusu vardır


15 Temmuz darbe girişimini Türk Ordusu yapmadı. Tam tersine Türk Ordusu ezici çoğunluğu ile girişimin karşısında olduğu için darbeciler ezildi.


Hatırlayalım: En başta Genel Kurmay Başkanı kendisine yapılan her türlü baskıya rağmen darbecilerin bildirisini imzalamadı.


Ankara’da Özel Kuvvetler Komutanlığında kahraman astsubayımız hayatını feda ederek darbecilerin elebaşısını alnından vurmasaydı her şey başka türlü olabilirdi.


Darbecilere ait helikopteri düşüren ve Akıncı hava üssünün pistini bombalayarak darbecilerin uçaklarını kalkmasını engelleyen uçaklar hangi ordunundu?


Girişimin hemen ardından peş peşe açıklamalar yaparak darbecilerin karşısında olduklarını söyleyen Ordu komutanları olmasaydı. Sokağa çıkan tanklar durdurulabilir miydi?


Gerçek şudur: darbecilerin tankı ve uçağı, Türk milletiyle birleşen Türk Ordusunun tankları ve uçakları tarafından durdurulmuştur.


Türk ordusu Vatan Savaşında her gün şehitler vermeye devam ediyor


Türk ordusu, tam bir yıldır 600 kadar mensubunu şehit vererek vatanını savunmaktadır. Daha dün Hakkâri’den sekiz şehidimiz geldi.


ABD'nin ''Kara Gücüm'' dediği terör örgütüne karşı en önde mensuplarının hayatını ortaya koyarak mücadele eden bir kurumun kapılarına çöp kamyonları yığmak ne demektir?


Bu davranışta bulunanlar kime hizmet etmektedirler?


Türk ordusunu darbe suçlusu ilan etmek en başta Fetullahçı Terör Örgütü'ne hizmet etmek anlamına gelir. İkinci olarak PKK terör örgütüne...


Suçlu ruh haline sokulan ve onuru ile oynanan bir ordu savaşabilir mi?


Türk Ordusu'nun itibarıyla oynamaya kalkan düşmana hizmet eder!


Türk ordusu Türk Milletinin en değerli varlığıdır. Türk Ordusu dağıtılmadan Türkiye'nin bütünlüğünü ilgilendiren hiçbir emperyalist plan uygulanamaz.


ABD emperyalizmi bu gerçeği bildiği için geçtiğimiz. Yıllarda Ergenekon ve Balyoz tertiplerini uyguladı. Yüzlerce subayı tutukladı, binlerce Atatürkçü subay tasfiye edildi.


Ama tertipçiler amaçlarına ulaşamadılar. Kumpas davaları çöktü. Türk ordusu birliğini ve disiplinini muhafaza ederek saldırıyı püskürttü.


Vatan Savaşı'nı bir yıldır başarıyla sürdüren işte bu Ordu'dur. 15 Temmuz'daki FETÖ'cü darbe de işte bu Ordu tarafından ezildi.


Türkiye'mize yönelik emperyalist ve bölücü tehdit devam ediyor. Türk Milleti bu tehdide Ordusuyla karşı koyacaktır. Bu gerçeği görmeyenler gelişmelerin önünde duramaz ve en başta millet tarafından tasfiye edilir.


Onun için Türk Ordusu'nun saygınlığını korumak en başta Hükümetin görevidir. Kışlaların kapılarına yığılan çöp kamyonları,-kim tarafından konulursa konulsun-Hükümetin sorumluluğundadır.


Vatan Partisi olarak başta Hükümet olmak üzere bütün ilgilileri uyarıyoruz: Suç işliyorsunuz! Kışlaların kapılarına yığdığınız kamyonları, beton blokları ve diğer araçları derhal kaldırınız.

 

Kemal Ağralı

Sakarya İl Başkanı