AKP bölüyor, Vatan Partisi birleştiriyor!

Vatan Partisi Genel Sekreteri Dr. Serhan Bolluk:

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın  “Vatan Partisi’nin bir proje olduğunu öne sürerek “Hangi projenin kimler tarafından parlatıldığını siyasete sürüldüğünü az çok tahmin ederim.” Suriye Heyetinde yer alan Sayın Abdüllatif Şener’i de kastederek “Bir İmam Hatiplinin Doğu Perinçek’in heyetinde ne işi var diyerek” bölücülük yaptığını vurgulayan Vatan Partisi Genel Sekreteri Dr.Serhan Bolluk, bugün yaptığı yazılı açıklama ile Arınç’a  yanıt verdi. Bolluk’un açıklaması şöyle:

Sayın Arınç,  Bakanlar Kurulu toplansından çıkışında Vatan Partisi Heyeti’nin Suriye ziyaretine saldırarak İmam Hatipliler dışındaki insanları müslüman saymayan zihniyetini dışa vurmuş ve bölücülük yapmıştır. Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’i “Bir İmam Hatipli Doğu Perinçek’in yanında ne arıyor” diyerek suçlamıştır.

Vatan Partisi milli güçleri birleştiren ve vatanseverlerin birleşmesine uğraşan milli bir projedir. Bölgemize ve ülkemize yönelik Büyük Ortadoğu Projesi tertibini boşa çıkaracak biricik direnme gücüdür. AKP ise, bazı kurucularının itiraf ettiği gibi bir ABD projesidir.

İki girişim cephe cepheye gelmiştir.. Bir tarafta AKP ve PKK’nın ABD’nin talimatı ile Türkiye’yi bölme, komşulara terör ihraç etme projesi, bu tarafta ise Vatan Partisi’nin ‘Vatana bütünlük, millete birlik, komşularda barış ve yurtta barış’ politikası.

Bu sefer sadece bölme planlarını önlemekle kalmayacağız, bir büyük çözümü hayata geçireceğiz.  Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek’in  Suriye gezisi ve Atatürk Havalimanı’nda Ahmedinejad ile görüşmesi bunun için atılmış önemli adımlardır ve devamı gelecektir.

Vatan Partisi’nin politikaları yakın gelecekte hayata geçecektir. Bülent Arınç’ın yaptığına ‘yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ derler.

PKK ile beraber Türkiye’yi bölme hayaliyle yola düzüldüler. Her ikisinin ipi ABD’nin elindedir. AKP Hükümeti’nin büyük bir korkuya kapıldığı görülmektedir .  ‘Çözüm süreci’ dedikleri ve Dolmabahçe’de utanmadan perçinledikleri ihanetin karşısına Vatan Partisi kararlı biçimde dikilmiştir.

Vatan Partisi, milletimizi birleştirerek Türkiye’nin bağımsızlığını, vatanımızın ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü sağlayacaktır.

Suriye, Irak, İran, Lübnan, Mısır AKP iktidarı için düşmandır ama Türkiye’nin dostlarıdır. 7 Haziran’dan sonra Milli Hükümet’i kuracağız ve hem ülkemizin ve bölgemizin barışa ve huzura kavuşmasının yolunu açacağız hem de bugün işlenen ihanetin hesabını soracağız.”