Erbil'den atık depoları için ikinci uyarı

Kadıköy Belediye Başkan adayımız Osman Erbil, Fikirtepe'deki atık depoları sıkıntısıyla ilgili yeni bir açıklama yaparak Kadıköy Belediyesi'ni uyardı

Tarih:

Kadıköy’ün kentsel dönüşüm mahallesi Fikirtepe’nin kağıt atıklarının depolama merkezi haline geldiğini açıklayan Kadıköy Belediye Başkan Adayımız Osman Erbil, yeni bir açıklama yaptı. Kadıköy Belediyesi’ne ikinci bir çağrı yapan Erbil, 'Kadıköy Belediyesi görevini yapmıyor' dedi.

Erbil, Fikirtepe’de yaptığı incelemelerden sonra çöplük görüntüsündeki atık kağıt depoları hakkında üç gün önce açıklama yapmış, durumun mahalle sakinlerinin sağlığını tehdit eder boyutlara ulaştığını ve halkı isyan noktasına getirdiğini belirtmişti. Kadıköy Belediyesi’ni atık depolarını kapatması gerektiğini yineleyen Erbil, Vatan Partisi’nin Fikirtepelilere sahip çıkacağını açıklamıştı.

İkinci açıklamayı sosyal medya üzerinden yapan Erbil, “Kadıköy Belediyesi’nin adım atmamakta direndiğini ifade etti. Erbil, “Kadıköy Kaymakamlığı’nın belediyeye yazdığı 88266946-492-E4683 sayılı ve 31.12.2018 tarihli talimat yazısını paylaşıyorum. Kaymakamlık kesin olarak belediyeye 'depoları kaldırın' diyor. Ancak belediyenin umursadığı yok” dedi.

Kaymakamlığa ait talimat yazısının görüntülerini paylaşan Erbil, "depolar kaldırılana kadar sürecin takipçisiyiz. Peşini bırakmayacağız" dedi.