"Yüz bin imzayı güle oynaya toplayacak ve bu defteri kapatacağız"

Eskişehir İl Başkanlığımız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Tarih:

Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Raif Eşkinat, erken seçim kararı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adaylığı için başlatılan 100 bin imza seferberliği hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada şu sözlere yer verdi:


“Partimizin lideri Dr. Doğu Perinçek’in, ülkenin önündeki bu zor dönemde, Türk halkının Vatan Savaşını zafere ulaştıracak ahlak ve bilinçteki tek partinin lideri olarak Cumhurbaşkanlığına aday göstermek için, İlçe Seçim kurullarında, kişisel başvuru ile toplanacak 100.000 imza gerekmektedir.


Bu durum, hepimizin bildiği gibi, Vatan Partisine yapılan bir kumpastır. İktidar, Devlet yerine iktidarın ağzına bakan, kanunsuzluğu önlemek yerine kanunsuzluğu görev edinen kadrolarca, evrensel dilekçe hakkı da, topladığımız Yüz bin imza dilekçesini de yok sayılarak, 6 gün içinde ilçe seçim kurullarının eline kalmış bir hız ile yüz bin imza toplamamız gerekiyor.


Ancak, gün, ilenme, yakınma günü değil. Halkımızla el ele, biz bu Yüz bin imzayı güle oynaya toplayacak ve bu defteri kapatacağız. Cumhuriyetimizin, ileride mutlaka “Şerefli (!) Dönem” olarak anılacak olan bu dönemine, noktayı koyacağız.


Öncelikle, şimdiye dek bize güvenerek imzalarını vermiş olan yüz bine yakın vatandaşımızı, bu kararlılıklarına sıkı sıkı tutunarak, İlçe seçim Kurullarına uğrayarak dilekçe vermeye çağırıyoruz.


Seçimlerde oyunu aldığımız alamadığımız, bizi izleyen ve hak veren, ülkenin çıkmazlarını gören, iktidarın ve ona uyan muhalefetin çaresizliğini ve ilkesizliğini fark eden vatandaşlarımız; gelin, bize destek verin, bu engelleme ve tuzakları bir kez daha aşalım.


Vatan Partisi üye ve gönüllüleri olarak her türlü yardım ve desteğimizle, imza verecek vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Bizi aramanız ya da yanıtlamanız yeterli olacaktır. Gerisini hep birlikte halledeceğiz.


Bu kararlılığımızla, tatil günleri dâhil 4 Mayıs sabahından başlayarak olabildiğince erken tarihte, ikamet kayıtlı olduğumuz ilçe Seçim kurullarına, kimliklerimiz ile başvuruyoruz. O noktalarda da gönüllülerimizden destek alabileceğiz. 9 Mayıs günü süre bitmektedir.


Dr. Doğu PERİNÇEK liderliğindeki Vatan Partisi, nasıl Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını, Silivri’de hıyanetin barikatlarını yıkarak bozdu ise, nasıl Vatan Savaşını ilan edip, Güneydoğu’nun PKK’dan kurtarılmasını tetikledi ise, FETÖ’den ayıklanma sürecini başlatan parti olarak, Vatanın makûs talihini ters çevirdi ise, bugün de karşısına çıkartılan bu haksız ve çirkin engellemeleri aşarak, Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığı ruh ile bir kez daha zoru başararak güzel günleri yakınlaştıracaktır.


Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek adına sizleri selamlar, hep birlikte ulaşacağımız gelecek güzel günler için vatansever desteğinize şimdiden teşekkür ederiz.”