Vatansever Gençlik Partisiyle Buluşuyor

Öncü Gençlik 10. Genel Kurultay çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Tarih:

Öncü Gençlik üyeleri 17-18 Aralık’ta yapılacak 10. Kurultay için çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Üniversitelerden üye akını geldiğini belirten Öncü Gençlik Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu ‘Öncü Gençlik üniversitelerde vatansever gençliğin karargahı haline gelmiş durumdadır’ dedi.

 

Gençlik örgütümüz Öncü Gençlik, 17-18 Aralık’ta yapılacak 10. Olağan Genel Kurultayı’na hazırlık çalışmalarında vitesi yükseltti. Yüzü aşkın gencin katılımıyla Ankara’da yapılan üye toplantısının sonunda 7 genç daha Vatan Partisi’ne üye oldu.

 

Öncü Gençlik üyeleri, 17-18 Aralık tarihlerinde Ankara Anemon Otel’de yapılacak Öncü Gençlik 10. Olağan Genel Kurultayı için Ankara’da gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Üniversitelerde afişler asılıyor, bildiriler dağıtılıyor. Şehir merkezinde stantlar açılıyor. Öncü Gençlik üyeleri sınıfta, kantinde, kampüste gençliğe Vatan Partisi’ni anlatıyor. Çalışmalar kapsamında Ankara’da yapılan Öncü Gençlik üye toplantısı sonunda 7 öğrenci daha Vatan Partisi’ne katıldı. Böylece son bir hafta içinde Ankara’da Vatan Partisi’ne üye olan gençlerin sayısı 20’yi aştı.

 

Öncü Gençlik Ankara İl Başkanı Berkan Özer, toplantıda yaptığı konuşmada mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, şunları söyledi: Vatan Partisi, vatan savaşında Türkiye’nin siyasetine yön veriyor. Partimizin emperyalizme karşı 40 yıllık mücadelesi ve Türk ordusunun kararlı mücadelesi sonucunda emperyalizmin Türkiye’deki yapılanması olan FETÖ ve PKK’yı kararlılıkla temizliyoruz. Türkiye yükselen Asya’da yerini alıyor. Bağımsız ve başı dik Türkiye’yi kurmak için vatansever gençleri partimizde buluşturacağız.

 

Vatan Partisi’ne yeni üye olan gençler de üye olma nedenlerini şöyle açıkladı:

 

 

HÜKÜMET GİBİ ÇALIŞIYOR

 

Ankara Üniversitesi öğrencisi Hasan Çelik: Halkçıları, milliyetçileri ve sosyalistleri bir araya getirmek ve birleştirmek amacı olan Vatan Partisi’nin bu yanı üye olmamda en büyük etken oldu.

 

ODTÜ öğrencisi Gülsüm Balaban: Atatürk’ün kurduğu milli ve laik cumhuriyeti devam ettirme kararlılığında olan, bölücülüğe ve gericiliğe karşı mücadele eden ve bunların hepsini anti-emperyalist çizgisinden taviz vermeden yapan tek parti Vatan Partisi’dir.

 

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Sabrican Tıknazoğlu: Sorunlara günü kurtarma anlayışıyla değil köklü çözümlerle yaklaşan ve ülkenin geleceğini inşa etmede attığı adımlarla daha iktidara gelmeden hükümet gibi çalışan bir parti olduğu için Vatan Partisi’ne katıldım.

 

Ankara Üniversitesi Öğrencisi Kübra Özdemir: Üniversitelerde PKK’ya ve FETÖ’ye karşı yegâne mücadele eden örgüt olduğu için ve yarım kalan Kemalist Devrimi tamamlama kararlılığını taşıdığı için Vatan Partisi’ndeyim.

 

 

‘GENÇLİĞİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜYÜZ’

 

Öncü Gençlik Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu da Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce üye kazandıklarını belirterek, şöyle konuştu: Öncü Gençlik üniversitelerde vatansever gençliğin karargahı haline gelmiş durumdadır. Türk gençliğinin kendisini ifade edebileceği, vatan ve cumhuriyet mücadelesinin parçası hissedebileceği biricik teşkilattır.

 

Teşkilatımız, bu durumun doğal sonucu olarak yüzlerce genci Vatan Partisi’ne üye yapmaya devam etmektedir. Üniversiteliler, PKK ve FETÖ’ye karşı en sıkı mücadeleyi örgütleyen kim ise onun yanında yer alıyor. Öncü Gençlik, bu bakımdan eşsiz ve rakipsiz konumdadır. Bu konumunu da kurultaylarıyla güçlendirmektedir.