Vatansever gençliğe birleşme çağrısı

Milleti Mehmetçiğin arkasında birleştirmek için mücadele eden Vatan Partisi Öncü Gençlik, Olağanüstü İstanbul İl Kurultayını yarın Şişli’de yapılacak

Tarih:

Vatan Partisi Öncü Gençlik Olağanüstü İstanbul İl Kurultayı yarın Raddison Blu Hotel Şişli’de yapılacak. Öncü Gençlik yöneticileri yapılacak kurultayı Aydınlık’a değerlendirdi. Gençler, Türkiye’yi yönetmek ve Atatürk Türkiye’sini yeniden kurmak için İstanbul’un bütün vatansever gençliğini Vatan Partisi Öncü Gençlik’e üye olmaya ve Öncü Gençlik İstanbul İl Kurultayı’na davet ettiler.

 

 

‘GENÇLERE KAPIMIZ AÇIK’

 

Vatan Partisi Öncü Gençlik İstanbul İl Başkanı Ersoy İrşi “2019’da seçimlere giderken Vatan Savaşımızı yönetecek tek lider olan Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı olması için Öncü Gençlik olarak çalışmalara koyulduk” dedi.

 

Vatansever gençliği Vatan Partisi’nde buluşturarak yeni bir kapı açacaklarını belirten Irşi, “Bağımsız, üreten, çağdaş Türkiye’yi kuracağız. Bütün vatansever gençlere kapımız açık. Birçok gençten katılım var. Amacımız, vatansever gençliğin ‘Altı Ok’ çizgisiyle birleşmesi ve onunla donanarak önüne konan işleri yapması. Öğrenciler arasında terör örgütlerine karşı bir birlik var. Ergenekon döneminden beri gerek FETÖ’nün gerek PKK terörünün üstüne giden Öncü Gençlik bu işin zeminini hazırlamıştır. Öncü Gençlik bu ülkenin birleştirici gücüdür. Kurultayımızdan milletimize şu mesajı veriyoruz: Türk Gençliği bütün yüklerin altına girmeye hazır. En ağır yüklerin altına gülümseyerek gireceğiz” dedi.

 

 

‘HAREKETE GEÇME ZAMANI’

 

Öncü Gençlik İstanbul İl Sekreteri Berke Berkil de şunları kaydetti: “Türkiye Amerikan emperyalizmi ile savaşırken ayrılıklarını bir kenara bırakıp her geçen gün birbirine daha da fazla kenetleniyor. Vatan Partisi Öncü Gençlik olarak biz de ‘Afrin’de Mehmetçik Üniversitede Öncü Gençlik’ şiarı ile cephe gerisinde milleti Mehmetçiğin arkasında birleştirmek için mücadele ediyoruz. Olağanüstü İl Kurultayımızı bu koşullar altında yapacağız. Çalışmalarımız başladığından beri onlarca üniversiteli arkadaşımız partimize katıldı. Vatansever gençlik, partimizi yakından takip ediyor. Artık harekete geçme zamanı geldi. Bu kurultayda Vatan Savaşı’nı en tutarlı yönetecek partinin gençliği olarak vatanı kurtaracak karargahı sağlamlaştıracağız. Buradan bütün vatansever gençleri Vatan Partisi’nde birleşmeye çağırıyoruz.”

 

 

‘KARARLILIĞIMIZI İLAN EDECEĞİZ’

 

Öncü Gençlik İstanbul İl Basın ve Propaganda Sorumlusu Meltem Şahin de “Tarihte hep önemli roller oynamış olan biz gençliğe bugün yine çok önemli görevler düşüyor. Vatansever gençliği öncü partisiyle buluşturacağız ve kararlılığımızı ilan edeceğiz” ifadelerini kullandı.