"Vatan toprağı İncirlik, ABD'ye kapatılsın"

Bursa İl Başkanlığımız, İncirlik'in ABD'ye kapatılması için çalışma başlattı.

Tarih:

1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9

Bursa İl Başkanlığımız Kahraman Milletimizin Kahraman Annelerinin Anneler Gününü Kutladı

 

Bursa il örgütümüz düzenlemiş olduğu kahvaltı ile annelerimizin anneler gününü kutladı ve İl Başkanımız Mehmet Alanbel tüm annelerimize çiçek takdim ederek annelerimize minnettar olduğumuzu dile getirdi….

 

 

Vatan Bütünlüğü ve Güvenlik için İncirlik Üssü ABD’ye Kapatılsın

 

Yapılan Kahvaltının ardından il binamızda kampanyamızı basın açıklamasıyla duyurduk ve “Vatan Bütünlüğü ve Güvenlik için İncirlik Üssü ADB’ye Kapatılsın” adlı imza çalışmamızı Mahfel’de açtığımız masayla devam ettirdik.

 

İl Başkanımız Mehmet Alanbel kampanyamızı şu şekilde anlattı: Bugün Fethullah Terör Örgütüne ve bölücü PKK terörüne karşı topyekün mücadele içerisindeyiz.Vatan savaşı veriyoruz.Vatan toprağımız olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları ,Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor.15 Temmuz darbe girişiminin İncirlik’ten yönetildiğini biliyoruz.İncirlik Üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. İncirlik Üssü, Amerika’nın Türkiye’yi ele geçirme planlarının hizmetindedir. Vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin vermiyoruz. Buradan Hükümete sesleniyoruz: Vatan toprağı olan İncirlik Üssü Amerikan uçaklarına kapatılsın. İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın. Bizler 15 gün boyunca Setbaşı Mahfel’de imza masaları açarak tüm Bursa halkına bu kampanyamızı duyuracağız.