Vatan Partisi Öncü Gençlik Muğla: Güneş Doğu'dan doğacak!

Öncü Gençlik İl Başkanı Anıl Coşkun, Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'in adaylığı için başlatılan 100 bin imza kampanyası ile ilgili basın açıklaması

Tarih:

Referandumda kabul edilen Anayasa değişikliğine göre, 100 bin seçmenden imza toplanarak Cumhurbaşkanlığı’na aday olunabilecek.

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'in adaylığı için başlatılan 100 bin imza kampanyası kapsamında Muğla Vatan Partisi teşkilatı düğmeye bastı. Konuyla ilgili Genel Üye Toplantısı yapan partililer basın açıklamasında bulundu.

Vatan Partisi Öncü Gençlik İl Başkanı Coşkun'un basın açıklaması:

 

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz 8 Şehidimizin anılmasının ardından, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan toplantıda siyasi gündem değerlendirmeleri yapıldı. Afrin Operasyonu, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri üzerinden sürdürülen tartışma gündeminin açılış konuşmasını Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal yaptı. Dal konuşmasından "Gençliği olmayan bir partinin geleceği olmaz. En fedakar, en bilgili gençler Vatan Partisi'nde ! Genci olmayan parti kaybolur gider." diyerek Öncü Gençliğin önemini vurguladı. Sözü devralan Öncü Gençlik Bodrum Liseli Temel Örgütü Başkanı Yağız Coşkun " Türkiye'yi 2019'da yönetecek liderin Vatan Savaşını yönetebilecek bir lider olması gerekiyor. Bu nedenle 2019'da Cumhurbaşkanı Doğu Perinçek olacaktır. Bizde Liseliler olarak çevremizden Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için gereken imzayı toplayacağız." dedi. Yirmi bir Öncü Gençlik üyesinin söz alarak gündeme dair fikirlerini bildirmesinin ardından ikinci gündeme geçildi.

 

Toplantının ikinci Gündemi olan gelecek dönem planlaması, Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı Anıl Coşkun'un Güneş Harekatı çalışmasını sunumuyla başladı. Öncü Gençlik'in misyonunu "Öncü Gençlik'in temel misyonu ideolojik, siyasal ve pratik olarak Türkiye Gençlik harekatına önderlik etmektir" şeklinde tanımlayan Coşkun sözlerini " İmza hedeflerimiz belli Vatan Partisi Muğla'nın hedefi olan 20 bin imzadan fazlasını toplayacağız. Öncü Gençlik olarak bin beşyüz imza Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden çıkartma hedefi koyuyoruz. Güneşi doğu'dan doğurtacağız! Önümüz açık Vatan Savaşını yönetebilecek lider Dr.Doğu Perinçek'tir" diyerek sonlandırdı.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİNDEN DOĞU PERİNÇEK’E İMZA TOPLAYACAKLAR
MUĞLA ÜNİVERSİTESİNDEN DOĞU PERİNÇEK’E İMZA TOPLAYACAKLAR

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adaylığı için başlatılan 100 bin imza kampanyası üzerine basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasına 2 gün önce Afrin ’de PYD terör örgütü ile savaşırken şehit düşen 8 Mehmetçiği anarak ve yaralı askerlere acil şifalar dileyerek başlayan Coşkun: “Vatan Partisi üreten Türkiye’yi kuracak, gençliğin sorunlarına da bir tek partimiz çözüm sunmaktadır.Partimiz anaokulundan üniversiteye kadar her genç yurttaşın maddi durumu ne olursa olsun ücretsiz eğitimi savunmaktadır.Türkiye’nin tüketime ve borçlanmaya dayanan ekonomik modeli terk etmesi ve üretim ekonomisine geçmesi partimizin başat programıdır. Geleceksizlik ve işsizlik sorununu ancak üreten bir Türkiye ile çözebiliriz. Vatan Partisi üreten Türkiye’yi kuracak, işsizlik ve geleceksizlik sorununu ortadan kaldıracaktır.27 Ocak tarihinde gerçekleştirdiğimiz olağanüstü kurultayımız ile Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlemiş bulunmaktayız.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde de Türk Gençliğinin adayı Dr. Doğu Perinçek olacaktır.Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i cumhurbaşkanı adayı göstermek için gerekli olan 100.000 imza çalışmasını Muğla’da Vatan Partisi Öncü Gençlik olarak başlatmış bulunmaktayız. Daha önce çokça ifade ettik. Sadece 100.000 imza değil 100 binlerce imzayı toplayıp Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i cumhurbaşkanı yapacağız. Muğla’da Vatan Partisi olarak 20.000 imza hedefine ulaşacağız. Partimizin gençlik kolları olarak Öncü Gençlik olarak en az 1500 imzayı ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden toplayacağız.Türkiye’nin bütün üniversitelerinde olduğu gibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde de Türk Gençliğinin adayı Dr. Doğu Perinçek olacaktır. Bugünden itibaren Mayıs ayına kadar imza çalışmamızı sürdürecek başta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olmak üzere Muğla’nın bütün liselerinde de Doğu Perinçek rüzgarı estireceğiz.1968’den beri Türk Gençliğinin lideri geçmiş de olduğu gibi bugün de Doğu Perinçek’tir. Türk Gençliğinin lideri Doğu Perinçek, gençliğin cumhurbaşkanı adayı da olacaktır.Çalışmalarımıza bugünden itibaren bütün gücümüzle başlıyoruz. Muğla Kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz. Güneş Doğu’dan doğar.”diye konuştu