Vatan Partisi'nin programı Türkiye'nin kurtuluş reçetesidir

Vatan Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Emre Albayrak, seçime 3 gün kala Aydın’daki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu

Tarih:

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Vatan Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Emre Albayrak, seçime 3 gün kala Aydın’daki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Vatan Partisi’ne oy vermek geleceğe yatırım yapmaktır diyen Albayrak şunları kaydetti: “Aydın’ın 17 ilçesini ziyaret ettim. Çarşılarda, pazar yerlerinde, tarlalarda, sanayi bölgelerinde ve kahvehanelerde vatandaşlarımızla sohbet ettim. Ticaret Odaları, şehit aileleri ve gazi dernekleri, engelli dernekleri ve bunun dışında pek çok demokratik kitle örgütüyle bir araya geldim.


Aydınlılara üretim ekonomisini kurarak güzel ülkemizi başı dik şekilde nasıl şahlandıracağımızı anlattım.


Aydın’ı kalkındıracak projelerimizi dile getirdim.


Bu seçim; hala ABD ile müttefiklik ilişkisini sürdürme hayali olan partilerle, ABD’nin silahlandırdığı PKK terör örgütünün sözde yasal partisi HDP ile flört eden partilerin yarışı değildir. Terör partileriyle örtülü ittifaklar yaparak birilerinden kurtulacağını zannedenlerin artık silkinerek keleşe şarjör olduklarını görmeleri gerekiyor. Onun için kurtuluş Vatan Partisi’ndedir. Vatan Partisi’nin alacağı her bir oy geleceğe yatırım yapılan oydur. Türkiye’nin gerçek çıkış yolu bu yoldur. Vatan Partisi’nin programı Türkiye’nin reçetesi haline gelmiştir.


Türk milletinin iktidarını yine aziz milletimizin desteğiyle kuracağımız günlere doğru ilerliyoruz.”