Vatan Partisi’nden pandemiyle mücadele eden Muhtarlara destek

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe örgütü, pandemide vatandaşlarını yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarının binalarını dezenfekte etti

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe örgütü, pandemide vatandaşlarını yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarının binalarını dezenfekte etti.

 

Bahçelievler'e bağlı 11 mahallenin muhtarlık binaları Vatan Partisi üyeleri ve muhtarların işbirliğiyle dezenfekte edildi.

 

Bahçelievler e bağlı Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda İstanbul Tüm Muhtarlar Derneği başkanı Selami Aykut sosyal medyada yayınladığı mesajda Vatan Partisine teşekkürlerini iletti.

 

Muhtarlıkları dezenfekte edilen muhtarlar ise Vatan Partisi ilçe yöneticilerini telefonla arayarak teşekkürlerini iletti.

 

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı ise sosyal medyadan yayınladığı mesajla pandemi sürecinde vatandaşın yanında olan muhtarlara " Salgınla mücadelede en ön safta savaşan ,mahallesinin her tür ihtiyacını çözmek için uğraşan ve canlarını hiçe sayan kıymetli muhtarlarımız iyi ki varsınız. Bu günler geçecek ve belki de unutulacak ancak sizlerin fedakarlığı asla unutulmayacak.” dedi.