Vatan Partisi İzmir Olağanüstü İl Kurultayını gerçekleştirdi

Kongre Kararı: İzmir’de Perinçek için 20 İmzayı Sandığa Taşıyacağı

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı, yeni il yönetimi ve il başkanını seçmek üzere olağanüstü il kurultayını gerçekleştirdi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serhan Bolluk'un divan başkanı olarak katıldığı kurultay, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından konuşan Bolluk, "Türkiye’nin kaderinin belli olacağı ve çok kritik gelişmelerin olduğu bir dönemde bu olağanüstü il kurultayını yapıyoruz. Olağanüstü olmasının sebebi sadece 24 Haziran’dan dolayı değil, ekonomik krizin gitgide derinleşmesidir. Kurultayımızı, bu sürece bir hazırlık toplantısı olarak değerlendirelim" dedi.

 


"Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı olacak"


Bolluk'un konuşmasının ardından Eski Dönem İl Başkanı Rifat Mutlu, kurultayın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Mutlu, "Çok uzun yıllardan bu yana ülkemiz, ABD kökenli bir terör ve bir iflasın eşiğindedir. Bunu kurtaracak olan Vatan Partisi’dir. Esas yapmamız gereken ise Atlantik sistemi karşısında dimdik duran bir adayı, Ermeni Soykırımı yasa tasarısını yerle bir eden bir adayı ve birçok başarı öyküsü olan birinin Cumhurbaşkanı adayı olmasını sağlamaktır.

 


"Türkiye'nin içinde bulunduğu çıkmazı Vatan Partisi çözecek"


Öncü Gençlik İzmir İl Sekreteri Mustafa Gökmen ise "Bugün bu salonda toplananlar, yapılamaz denilenleri yapmıştır, yıkılamaz denen barikatları yıkmıştır. Bu salonda olanlar Mustafa Kemallerden, Namık Kemallerden devraldığımız Türkiye’nin mücadelesini kucaklayanlardır. Omuzlarımızda büyük sorumluluklar var. Türkiye bir çıkmazdaysa bu çıkmazı Vatan Partisi çözecek, bu salondakiler çözecek. Öncü Gençlik, Vatan Partisi’nin emrinde bütün ağır yüklerin altına gülümseyerek girecektir. Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanımız yapacağız" dedi.


Gökmen'in sözlerini tamamlamasıyla faaliyet raporu ve mali raporun sunumunun yapıldığı kurultay, delegelerin konuşmaları ile devam etti. Tek anahtar listenin çıktığı kurultayda Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığına, eski dönemde de il başkanlığı yapmış olan Dr. Rifat Mutlu seçildi.

 


Vatan Partisi İzmir’de 20 Bin İmza Hedefledi


Kurultay, kararını açıkladı: Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek için İzmir'de 9 Mayıs'a kadar 20 bin imza toplanacak motorize ekipler eşliğinde vatandaşlar YSK’ ya götürülecektir.