Vatan Partisi İl Başkanları en zor görevlere hazır: Engelleri aşacağız

Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için seferberlik başlatıldı

Tarih:

Baskın seçim ve ‘100 bin imza’ darbesine rağmen, Vatan Partisi yöneticileri en zor görevlere hazır olduklarını, imzaları toplayarak Türkiye’nin seçeneksizliğe mahkum edilmesine izin vermeyeceklerini açıkladı. Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu ile il başkanları, önceki gün Ankara’da bir araya geldi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i aday yapmak için seferberlik ilan eden il başkanları ve parti yönetimi, zor zamanlardaki mücadelelerini Aydınlık’a anlattı.

 

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Ahmet Özbay:

Cumhurbaşkanı adayımızın Doğu Perinçek olarak belirlenmesinin ardından biz de kendi ilimizde çalışmalara başladık. Valilik, imza masası için gerekli izni vermedi. Bu engeli esnaf çalışmasıyla aştık. Tek tek vatandaşlarımızı dolaştık. Gerekli imzaları toplamaya devam edeceğiz.

 

Öncü Gençlik Genel Başkan Yardımcısı Elif İlhamoğlu:

Aralıksız şekilde, 42 ilde 65 üniversitede çalışma içerisindeyiz. Perinçek aynı zamanda gençliğin de adayı olacak. Milli hükümet programını açıkladığımızda bu husus gençlik içerisinde de büyük bir umut yarattı.

 

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan:

Perinçek’e 100 binin de üzerinde imza toplanacağını biliyoruz. Önümüze koyulan engelleri aşacağız. 4-9 Mayıs tarihleri arasında İlçe Seçim Kurulu önlerini dolduracağız.

 

Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Aliseydi Tatar:

İmza kampanyası büyük destek gördü. Zonguldaklı emekçiler ve madenciler Perinçek’i aday gösterdiler. İmzalarımızı sunacağız.

 

Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül:

Bu seçimlerde sorumluluk hisseden herkesi İlçe Seçim Kurulları önüne davet ediyoruz. Vatan Partisi olarak çözümlerin partisiyiz. Bütün kadınlar olarak Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çalışıyoruz.

 

Vatan Partisi Sivas İl Başkanı Cumhur Akbulut:

Bu dar zamanda vatanseverleri Vatan Partisi ile bütünleşmeye, Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı göstermeye çağırıyoruz. Şimdi Perinçek’i Cumhurbaşkanı yapma zamanı.

 

Vatan Partisi Yalova İl Başkanı Ayşe Nilgün Metingü:

Tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yalovalı vatandaşlarımız da bizlere destek veriyor.

 

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak:

Süreci ne kadar zorlaştırırlarsa zorlaştırsınlar Vatan Partisi bu zorlukları aşacaktır. En az 4 bin vatandaşımızın imzasını alacağız. Üzerimize düşen görevi yapacağız. Perinçek Türkiye’nin tek milli seçeneğidir.