Vatan Partisi 2019 yılına hazır

Alanya İlçe Başkanlığımız, yılın son genel üye toplantısını Antalya İl Başkanımız Rıza Türkmendağ’ın da katılımıyla gerçekleştirdi

Tarih:

Alanya İlçe Başkanlığımız yılın son genel üye toplantısını Antalya İl Başkanımız Rıza Türkmendağ’ın da katılımıyla gerçekleştirdi. Yerel seçimler gündemli olarak toplandıklarını belirten İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu “Yılın son hafta sonunda üyelerimizle buluştuk. İl başkanımız Rıza Türkmendağ’ın da katılımıyla bölgemiz gündem değerlendirmesini yaptık” dedi.

 

 

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ’da şunları söyledi:

 

“Ülkemiz çetin koşullar altında yerel seçime doğru gidiyor. Ekonomi’nin tepe taklak gittiği, Fırat’ın doğusuna operasyonların devam ettiği, ABD’nin bölgede kaybettiği ve geri çekilmek zorunda kaldığı bu süreçte yerel seçimlere doğru gidiyoruz. Bu seçim sürecinde HDP/PKK ile işbirliği yapmayı düşünenleri ve küresel güçlere sığınarak politikalar geliştirenleri uyarıyoruz. Derhal bu hatadan vazgeçin diyoruz. Vatan savaşı sürecinde vatan savaşına uygun adaylar belirleyerek bu seçimi kazanabiliriz. Bizde Vatan Partisi olarak rant savaşçılarını değil, vatan savaşçılarını öne çıkartıyoruz. Belediyeler özelleştirildi. Alanya’mız özel çıkara, rantçılara ve taşeronlara teslim edildi, insanın değeri kalmadı. Özel çıkarın değil, halkın belediyesi kurmalıyız. Biz bunun için varız. Çok kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp belediye başkan adayı ve meclis üyelikleri adaylarını kamuoyuyla paylaşacağız” şeklinde konuştu.