Vatan Partililer 23 Nisan'ı evlerden birlikte kutladılar

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı ve MYK Üyesi Cem Dikmen, 23 Nisan'ı koronavirüse rağmen evlerden hep birlikte kutladıklarını belirtti

Tarih:

Koronavirüs döneminde hayatlarımızda geçici süreli büyük değişiklikler yaşanıyor. Teknolojinin sunduğu imkanlarla evler ofise döndü. Bu süreçte Vatan Partisi çalışmalarını çevrimiçi şekilde devam ettiriyor. İstanbul İl Başkanı, MYK Üyesi Cem Dikmen, eğitim çalışmaları ve toplantılarını video konferans yöntemiyle bir araya gelerek devam ettirdiklerini belirtti. Dikmen koronavirüs döneminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutlamaktan vazgeçmediklerini vurguladı. Dikmen şunları söyledi:

 

“Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle Türkiyemiz de mücadele ediyor. Bu süreçte Vatan Partisi olarak toplum sağlığı her şeyden önce gelir diyerek toplu etkinliklerimizi, toplantılarımızı ve kurultaylarımızı erteledik. 1.5 aya yakındır faaliyetlerimizi teknolojik yöntemlerle yürütmeye çalışıyoruz. Bu süreçte yönetim toplantılarımızı genel üye toplantılarımızı ve çeşitli eğitim etkinliklerimizi video konferans yöntemiyle gerçekleştiriyor, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Küllerinden doğan milletimizin; yedi düvele meydan okuyarak, düşmana boğarak açtığı meclisimizin 100. yılını da video konferans yöntemiyle ilçelerimizde kutluyoruz. Bahçelievler ilçe örgütümüz üyeleriyle birlikte evlerden hazırladığı programla milli egemenliğimizi coşkuyla kutladı. Aynı zamanda tüm Türkiye ile birlikte 23 Nisan akşamı saat 21’de balkonlarda İstiklal Marşımızı okuyoruz. Milli birliğimiz, beraberliğimiz egemenliğimizin teminatıdır. Bu süreçte omuz omuza olamasak da video konferans yöntemleriyle yürek yüreğe mücadelemizi, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 

 

CANLI YAYIN


Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı bu sene 23 Nisan kutlamasını evlerden yaptı. Düzenlenen video konferansta bir araya gelen partililer şiirlerle bayramı kutladılar. İlçe başkanlığından yapılan açıklamada “İçinde bulunduğumuz zorlu zamanlarda, Vatan Partisi Bahçelievler ilçe örgütü olarak halkımıza karamsarlık yerine umudu aşılamayı, birlik ve beraberliği çoğaltmayı görev edindik. Koronavirüse karşı verdiğimiz başarılı mücadelenin altında Cumhuriyet devrimimizin değerleri yatıyor. Her 23 Nisan'da olduğu gibi, bugün de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı genç yaşlı demeden şiirlerimizle şarkılarımızla coşkuyla kutluyoruz” denildi.