Van İl Örgütümüz Kuruldu

Kısa sürede çok sayıda yurttaş Van İl Örgütümüze üyelik için başvurdu.

Tarih:

Doğu Anadolu’nun önemli merkezlerinden Van’da İl Örgütümüz kuruldu. İpek Yolu Maraş Caddesi’nde açtığımız il merkezimize kısa sürede çok sayıda yurttaş üyelik başvurunda bulundu. Van İl Başkanımız Erkan Çataloğlu, ‘’Urartuların ve sayısız uygarlıkların merkezi olan bu kadim şehrimizde artık kardeşlik ve birliğin rüzgarı daha kuvvetli esecek’’ dedi.


Aydınlık’a konuşan Erkan Çataloğlu şunları söyledi: Sosyal ve kültürel yapısının çeşitliliği ve zenginliğiyle bilinen Van’da Vatan Partisi yönetimi her kesimi temsil ediyor. Bunu yapabilecek başka bir parti de yok. Türk-Türkmen ve Kürt aşiret üyeleri, İş-Kur işçileri, iş adamları, aydınlar, imamlar, gençler partinin kurucuları arasında yer alıyor. Vatan Partisi Van kalesi gibi dimdik ayakta. Kalenin burcuna bayrağı çekti.

 


TİCARET CANLANMALI


Çataloğlu, Van öteden beri önemli bir ticaret merkezi. Özellikle sınır komşumuz İran’la ilişkilerde kilit konumda. Bu durum Vatan Partisi’ne de görevler yüklüyor. Çünkü bölgenin huzur ve birliğin yanısıra en büyük ihtiyacı üretimin, sınır ticaretinin canlandırılması, diye konuştu.