Tülin Oygür esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Tülin Oygür, hafta sonu Ankara’nın üç büyük ilçesini ziyaret etti

Tarih:

1/25
2/25
3/25
4/25
5/25
6/25
7/25
8/25
9/25
10/25
11/25
12/25
13/25
14/25
15/25
16/25
17/25
18/25
19/25
20/25
21/25
22/25
23/25
24/25
25/25

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür hafta sonu programı kapsamında Cumartesi günü Ankara’nın üç büyük ilçesini ziyaret ederek partilileriyle buluştu ve esnaf ziyaretleri yaptı.

 

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, haftasonu programı kapsamında Cumartesi günü Mamak, Çankaya ve Keçiören ilçelerini Pazar günü ise Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerini ziyaret etti ve partililerle bir araya geldi. Ankaralı esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeden önce Vatan Partisi üyeleriyle buluşan Oygür, seçim süreciyle ilgili soruları yanıtladı. Oygür, Mamak’tan başlayarak ilçelerde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Oygür’ün esnaf ziyaretlerine ilçelerin belediye başkan adayları, Ankara İl Başkanı Aykut Diş, belediye meclis üye adayları ve partililer de eşlik etti.

 

Gittiği ilçelerde yoğun ilgi ile karşılanan Oygür, esnafın sorunlarını dinledi. Özellikle ekonomik krizle birlikte yaşadıkları sorunları anlatan esnafa Oygür, Vatan Partisi’nin çözümlerini sundu. Oygür, seçilmesi halinde partisinin programında da yer alan üretim ekonomisini hayata geçireceklerini vurguladı.

 

Oygür’ün bugün ilk durağı da Vatan Partisi Etimesgut İlçe Başkanlığı oldu. Partililerle kahvaltıda buluşan Oygür, seçim çalışmalarına ilişkin fikir alış verişinde bulundu. Kahvaltıya Etimesgut Belediye Başkan Adayı Gülser Bektaş’ın yanı sıra çok sayıda ilçe yöneticisi de katıldı. Kahvaltının ardından Oygür’ün ikinci adresi ise Sincan oldu. Oygür, Sincan’ın tek kadın adayı Perihan Karagöllü’nün de arasında yer aldığı çok sayıda parti üyesi ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.Sincan Lale Meydanında kurulan tanzim satış çadırlarını ziyaret eden Oygür sırada bekleyen vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek bu süreçten yalnızca Vatan Partisi'nin programında yer alan Üretim Devrimi ile çıkılabileceğini belirtti ve vatandaşlardan yerel se&cc edil;imlerde destek istedi. Sincan esnaf ziyaretinin ardından son durağı Yenimahalle ilçe başkanlığı olan Oygür partililerle toplantı yaparak seçim sürecini değerlendirdi.