Tülin Oygür'den Cumhuriyet Kadınlarına ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Tülin Oygür, seçim çalışmaları kapsamında demokratik kitle örgütlerini ziyaretine devam ediyor

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, seçim çalışmaları kapsamında demokratik kitle örgütlerini ziyaretine devam ediyor. Oygür, bugün Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni (CKD) ziyaret etti. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Oygür’ü CKD Genel Sekreteri Şen Yazgan, CKD Genel Saymanı Melek Güvenç ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. CKD üyesi kadınlar, Ankara’da bir kadının Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

'KADIN İSTİHDAMINI ARTIRACAĞIZ'

 

Tülin Oygür yaptığı açıklamada kadın istihdamına yönelik projelerinden bahsetti:


“Belediyenin kuracağı tesis ve işletmelerde öncelikle işsiz gençlerimizi ve kadınlarımızı işe yerleştireceğiz ve onları nitelikli işçi olmaları için eğitime alacağız. 


Kadın istihdamını en az şimdiki düzeyin iki katına çıkarmak ve kadının çalışma hayatına atılmasını desteklemek üzere, her mahallede kuracağımız Halk Eğitim Merkezlerinde kreşler de açacağız.”


CKD yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çekilen Oygür’e kırmızı fular ve kitap seti hediye edildi.