Tülin Oygür: Ankara halkı kirli siyasetçilere mahkum değil

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Tülin Oygür, Ankaralılarla buluşmasına devam ediyor.

Tarih:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Tülin Oygür, Ankaralılarla buluşmasına devam ediyor. Oygür, Bahçelievler ve Mamak’ın ardından Batıkent’te vatandaşlarla buluştu. Vatan Partisi Yenimahalle İlçe Başkanlığı’nda toplanan yüzlerce Vatan Partisi üyesi ve Batıkentli, sloganlarla Batıkent Bulvarına yürüdü. Partililer, “Ranta, talana, sone artık Ankara”, “Hepsi rantçı Vatan Partisi halkçı” şeklinde sloganlar attı.


Tülin Oygür, vatandaşlara yaptığı konuşmada seçim sürecinde yaşanan polemiklere dikkat çekerek “Görülmemiş bir çirkinlik var. Halk bu rezillikten bıktı usandı. Ankara halkı buna mahkum değil.” dedi. Vatan Partisi adaylarının namusuyla, dürüstlüğüyle, sorumluluk bilinci ve Atatürk milliyetçisi ruhuyla öne çıktığını belirten Oygür, tek seçeneğin Vatan Partisi olduğunu vurguladı. İşte Oygür’ün konuşmasından öne çıkan satırlar:

 

 

‘SEÇİM YARDIMINI KALDIRACAĞIZ’

 

“Şu anda seçim sürecinde son bir ayda, sizin cebinizden 770 milyon liradan fazla para şu gördüğünüz tabelalara, afişlere, bayraklara gitti. Bu 770 milyon lira içerisinde PKK’nin siyasi kolay HDP’ye verilen 92 milyon lira da var. Vatan Partisi’nin devletten aldığı tek kuruş yok. Olmasın daha iyi. Çünkü biz halkımızla, üyemizle, gönlü bizden olan gerçek Atatürkçülerle bu sayede tam bir gönül birlikteliği içerisinde bir araya geliyoruz. Vatan Partisi iktidarında çıkaracağımız bir kanunla; siyasi partilere seçim yardımı yapılmasının önüne geçeceğiz.


Bu düzen bitmiştir. Türkiye’nin bu düzen içerisinde gideceği bir metre yoktur. 31 Mart gecesinden itibaren büyük bir ekonomik çöküşün dalgalarını çok daha kuvvetli hissedeceğiz. Bunu söylediğimiz için üzgünüz. Bunun sebebi; bu düzenin yöneticisi olan partilerdir. Bu partiler, bu düzen tarafından var edilmişlerdir ve bu düzeni savunmaya mecburdurlar. Onların ağızlarındaki 'üretim' laflarına kanmayın. Türkiye’nin milli menfaatlerine göre bir üretim devrimi yapamazlar. Onlar düzenin partileridir, düzenin sonu gelmiştir. Artık yeni bir sayfa açılacak. Vatan Partisi’nin dönemi geliyor. Tam bağımsızlıkçı, üretim devriminden yana, komşularla işbirliği içerisinde, Avrasya’daki başı dik onurlu duruşumuzu alacak şekilde, Cumhuriyet aydınlanmasını uğradığı b&uu ml;tün hasarlara rağmen ayağa kaldıracak şekilde hazırladığımız ‘Milli Hükümet Programı’nın zamanı gelmiştir.


Bu düzenin oyuncağı olmayacağımızı gelin bu seçimler vesilesiyle bu düzenin patronlarına şamar gibi inecek şekilde gösterelim."

 

 

'MECBUR DEĞİLSİN VATAN PARTİSİ VAR’

 

"Burası Ankara. Burası üniversite kenti ve bütün öğrencileri bağrımıza basacağız onlar için yapacaklarımız var. Bu şehrin havası temizlenecek, musluklardan akan su içilecek. Bu trafik çilesi bitecek. Tertemiz, çağdaş toplu ulaşım sistemlerini yeniden düzenleyeceğiz. Bu şehri devrimin başkenti olacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Vatan Partisi, kamucu belediyecilik yapacak. Sizden kaçırılan muazzam bir rant var. Buna asla izin vermeyeceğiz. Kamucu yönetimi önce yoksul insanımıza hissettireceğiz. İşsizlik bu şehrin en büyük sorunu. Her 4 genimizden 1 tanesi işsiz. Bu, sistemin bittiğinin işareti. Bir ülke böyle gidemez. Yerel yönetimlerde kadın ve genç işsizliğine özel olarak eğileceğiz. Belediyenin bütün alanlarında istihdam yaratacağız. Bizim belediyelerimizde taşeron işçi olmayacak. Çalışanlar, eşit işe herkes eşit ücret alacak. Sakın belediyelerde para yok sanmayın. Bakmayın borç batağında olduklarına. Mahvetmişler milletin parasıyla milleti."